Tükürük düellosu

F.Bahçe "Meireles'in tükürük" olayından sonra Adnan Öztürk'ün "Benim oyuncum yapsa takım otobüsüne almam" sözünü hatırlatıp, G.Saray'a savaş açtı... Cimbom da Melo'nun tükürmediğini ispatlamak için Meireles gibi CD'li savunma kararı aldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ocak 2013 Güncelleme 29 Ocak 2013, 00:00
Tükürük düellosu

İÇİNDEKİLER

Ortalık yine tozduman... Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan derbi karşılaşmasının 61. dakikasında Melo'nun tükürdüğü gerekçesiyle kırmızı kart görmesi Fenerbahçe ile Galatasaray'ı bir kez daha karşı karşıya getirdi.

ASLAN PAYI ÖZTÜRK'E
Galatasaray'ın Meireles'in hakem Halis Özkahya'ya tükürdüğü gerekçesiyle verdiği demeçleri unutmayan F.Bahçe dün bir bildiri yayınladı. Sarı-Lacivertliler hiçbir konuya müdahil olmama konusunda kararlılıklarının sürdüğünü duyurarak, "Suçluluğu kanatlanana kadar kim olursa olsun bizim için suçsuzdur. Bununla birlikte Adnan Öztürk'ün açıklamalarından yola çıkarak Melo'nun takım otobüsüne binip binmeyeceğini, kulübün tesislerine girip girmeyeceğini, Sayın Öztürk'ün rakip takım oyuncusuna tükürdüğü sanılan Melo için uçak bileti alıp almadığını, Meireles olayında yoğun hassasiyet gösteren Öztürk'ün şu anda aynı hassasiyette olup olmadığını merak ediyoruz. Ayrıca Meireles konusunda kendi kanallarından yayın yapan Ali Dürüst ve Refik Arkan'ın Melo için özel program yapıp yapmayacaklarını merakla bekliyoruz" dendi.

CD İLE SAVUNMA YAPILACAK
Bu arada G.Saray Melo'nun tükürmediğini ispatlamak için Meireles gibi CD'li savunma kararı aldı. Öte yandan F.Bahçe, MHK Başkanı Zekeriya Alp'i de eleştirdi. Sarı-Lacivertli kulüp, "Zekeriya Alp'in Melo'yla ilgili açıklama ya da röportaj yapıp yapmayacağını kulüp olarak
merakla bekliyoruz"
dedi.

ÖZKALFA'YA HAKARET: "KONUŞSANA KÖPEK!"
Galatasaray Beşiktaş derbisi sonrası İzmir'e uçan Tolga Özkalfa uçakta Galatasaraylı taraftarın sözlü saldırısına uğradı. Öfkeli taraftar Özkalfa'ya, "Melo'ya niye kırmızı kart gösterdin. Konuşsana köpek" diye bağırdı. Kabin görevlileri olayın büyümesini önledi.

HAVADA KORKU DOLU DAKİKALAR
İzmir'e giden Tolga Özkalfa, Galatasaraylı taraftarın tepkisiyle karşılaşınca büyük şok yaşadı.