Balıkçıda büyük zirve

Siyah-Beyazlılar'ın Alman teknik adamı, Başkan Demirören'le yediği yemekte "Sezon sonunda şampiyon biz olacağız" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Kasım 2010 Güncelleme 16 Kasım 2010, 00:49
Balıkçıda büyük zirve

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'deki son maçında G.Birliği'ni 2-0 yenerek moral bulan Beşiktaş'ta teknik direktör Schuster, Başkan Yıldırım Demirören'e şampiyonluk sözü verdi.

KENDİMİZE GELDİK
Başkan Demirören'le boğazda biraraya gelen ve balık yiyen Alman teknik adam, takımın kendini bulduğunu belirterek, "İç dinamiklerimizi yakalıyoruz. Çıkışımız sürecek. Sezon sonu şampiyon olacağımızın sözünü veriyorum" diye konuştu. Yönetim olarak, teknik heyete sonuna kadar güvendiklerini belirten Başkan Demirören ise, "Sezon sonu şampiyonluk ipini göğüslemek sadece benim değil bütün camianın dileği. Size her türlü desteği vermeye hazırız" karşılığını verdi.

TAKVİYE OLABİLİR
Schuster'e hem ligde hem de Avrupa'da başarılı olmak için devre arasında da takviye yapabileceklerini belirten Demirören, "Aklınızdakileri söyleyin yeter. Takımdan ayrılmasını istediklerinizi ve kadroda görmek istediklerinizi bize bildirirseniz elimizden geleni yaparız" diye konuştu.

BİR GOLCÜ İŞİMİZİ GÖRÜR
Başkan Yıldırım Demirören'in bu anlayışlı tavrına teşekkür eden deneyimli teknik adam, "Alınan kötü sonuçların ardından bize olan desteğinizi tekrar ifade etmeniz önemli. Transfer olarak eğer etkili bir golcü alırsak işimizi görür. Sivok'un durumuna göre defansa da takviye yapmamız gerekebilir. Böyle birlik olursak çözülmeyecek hiç bir sorunumuz olmaz" dedi.