Beni mağdur etmez

Boşanırken tek kuruş istemeyen Ayşegül Yıldız, İmparator için 'Hayatına giren hiçbir kadını mağdur etmediği gibi beni de etmez' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Aralık 2013 Güncelleme 04 Aralık 2013, 00:00
Beni mağdur etmez

İÇİNDEKİLER

Bundan 2 yıl önce 11 yıllık aşklarını sürpriz bir şekilde nikah masasına taşıyan Ayşegül Yıldız ile İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün sürpriz bir şekilde boşandı. Tatlıses; boşanmanın ardında sağlık sorunları olduğunu söylerken; ortaya 'başka bir kadın olduğu' iddiası atıldı. Bunun üzerine Ayşegül Yıldız; dün "2. Sayfa" programında suskunluğunu bozdu.

'KUYRUĞUM HEP DİK'
İbrahim Tatlıses'in yaşadığı saldırı olayından sonra kullandığı ilaçların İmparator'u değiştirdiğini itiraf eden Yıldız; "Eskiden tepki vermediği şeylere artık daha yüksek sesle tepki veriyordu" dedi. İbrahim Tatlıses'le ettiği kavganın ardından boşanma kararını 2 günde aldığını dile getiren Ayşegül Yıldız, ayrılmayı isteyen tarafın da kendisi olduğunu söyledi. "İhanet" iddiasını da yalanlayan Yıldız; "Ben ezik biri değilim; kuyruğum hep diktir" açıklaması yaptı.

'DÖNEBİLİR!'
Yıldız; "Tazminat istemediniz; bundan sonra size kim bakacak?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi: "İbrahim Bey, bugüne kadar hayatına giren hiçbir kadını mağdur etmediği gibi beni de mağdur etmez." Bu arada Ayşegül Yıldız; İbo'nun eski hayat arkadaşı ve yıldızının bir türlü barışmadığı Derya Tuna içinse; "Ortada kimseye karşı kazanılmış bir zafer yok. Kendisi ona dönerse de kırılmam; kimin yanında mutlu olacaksa öyle olsun."

HASTANEDE NİKAH KIYILDI
İbrahim Tatlıses 14 Mart 2011'de silahlı saldırıya uğradıktan sonra Ayşegül Yıldız'la 27 Eylül 2011 tarihinde henüz tedavisi devam ederken evlenmişti.

EN ÖNEMLİSİ ELİF'İN SAĞLIĞI
Kendisi için en önemli şeyin kızı Elif Ada olduğunu söyleyen Ayşegül Yıldız; şunları söyledi: "Evdeki tartışmaların kızımızı etkileyeceğini düşündüm. Önemli olan Elif Ada'nın sağlıklı bir ortamda büyümesi." Bu arada Yıldız; ayrılıktan pişman olmadığını da söyledi ve ekledi: "İyi ki evlenmişim, çok güzel bir bebeğim oldu."

'EVLENEBİLİRİM'
33 yaşındaki Ayşegül Yıldız, "Tekrar evlenmeyi düşünür müsünüz?" sorusuna ilginç bir yanıt verdi: "Belli olmaz, ileride neler olacağın bilemem. Henüz her şey çok yeni. İbrahim Bey'le saygım ve sevgim sonsuz. Kendisiyle bile yeniden evlenebiliriz ama biraz zor. Hatta ortak iş bile yapabiliriz."