Sezen şov

Konserlerinde Cem Yılmaz'ı aratmayan Sezen Aksu, yine kırdı geçirdi. Enerjisiyle şaşırtan Aksu, "Yeni nesil doğaya daha uyumlu. Ben artık 40 yaşın üstüne selam vermem" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Eylül 2013 Güncelleme 09 Eylül 2013, 03:12
Sezen şov

İÇİNDEKİLER

Turkcell Yıldızlı Geceler, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde BKM organizasyonuyla Sezen Aksu'yu ağırladı. Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde Akdeniz evi bahçesi dekoru ile konuklarına unutulmaz bir gece yaşatan Sezen Aksu, seyircisine müzik kadar kahkahası bol bir konser hazırladı. Adeta müzikali andıran konserde Fahir Atakoğlu'nun yönetimindeki orkestrasıyla parçalarını seslendiren Minik Serçe, açılış konuşmasında da Michael Douglas'ın bir röportajına atıfta bulundu.

MÜSLÜM BABA'YI UNUTMADI
Sahnede bitmek bilmeyen enerjisiyle genç sanatçılara taş çıkartan Aksu, "Yeni kuşak doğaya daha uygun. Ben artık bu gençlerimizden başkasıyla görüşmeyi düşünmüyorum. En güzeli onlara ayak uydurmak. Artık 40 yaşın üstüne selam bile vermem" sözleriyle herkesi güldürdü.
Minik Serçe, konseri sırasında arabesk müziğinin babası Müslüm Gürses'i de unutmadı. Barkovizyonda Gürses'in fotoğrafını yayınlayan Aksu, "Sebahat Abla" isimli parçayı seslendirerek, "Ah Baba kıymetini bilemedik" dedi.

MODACILARI 'TİYE' ALDI
Konsere beyaz bir kıyafetle başlayan Aksu, daha sonra kıyafetini değitirirken seyircilerin "Kıyafetin içinde kuğu gibi olmuşsun" sözleri üzerine modacılara çattı. Aksu, "Modacılara bir tarafımla gülüyorum. Bir kaç tane insan kafasında insanlara yön vermeye çalışıyor. Böyle olmaz. Herkes yakışanı giyinsin" derken kıyafetlerini de 25 kuruşa aldığı söyledi.

UFUK ÖZCAN