Aşk mevsimi

Av Mevsimi'nin galasına güvenlik rezaleti kadar Cem Yılmaz da damga vurdu. Adı komedyenle anılan Hare Sürel, basından köşe bucak kaçırıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Aralık 2010 Güncelleme 03 Aralık 2010, 09:31
Aşk mevsimi

İÇİNDEKİLER

Birbirinden ünlü oyuncuların rol aldığı Av Mevsimi filminin galası, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı. Galadan geriye; alınan geniş güvenlik önlemleri ile güvenlik güçlerinin agresif tavırları kaldı. Oyuncular, basınla tek bir kelime konuşmadan galadan ayrıldı.

YEĞEN DEVREDE!
Bir diğer dikkat çeken olay ise Cem Yılmaz ile adının aşk haberlerine karıştığı Hare Sürel arasında yaşandı. Filmi komedyenin hemen arkasında seyreden genç oyuncu, basından kaçırıldı. Cem Yılmaz'ın yeğeni, film biter bitmez Sürel'i oyuncuların olduğu arka bölüme götürdü.

iLiŞKi NE KABUL EDiLDi NE iNKAR!
Ünlü komedyenin adı Cansu Dere'den ayrılınca Hare Sürel ile anıldı. İkili arasındaki aşk haberlerini tetikleyen ise Yılmaz ile Sürel'in bir oyunu birlikte izlemesiydi.
Birkaç gece arkadaş gruplarının da olduğu mekanlarda birlikte görülen Cem Yılmaz ile Hare Sürel, aşk dedikoduları hakkında yorum yapmaktan kaçınmıştı.

ARİF SAĞ'DAN CEM'E ONAY ÇIKTI
Cem Yılmaz, yönetmen Yavuz Turgul'un isteğiyle Kazım Koyuncu'nun anısına filmde bir türkü seslendirdi. Arif Sağ, gala sonrası Yılmaz için şunları söyledi: "Türkü hoşuma gitti. Çalışırsa Cem'den türkücü de olur. Her şeyi yapacak kadar yetenekli bir adam."