Top-stres!

Skandallar kraliçesi Naomi Campbell, yine aşırı alkol aldı. Kendisini görüntülemek isteyen gazetecileri tartaklattı. Bodrum'u birbirine kattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2014 Güncelleme 24 Ağustos 2014, 01:05
Top-stres!

İÇİNDEKİLER

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, kız kardeşi ve arkadaşlarıyla gittiği bir köftecide rakıyı fazla kaçıran Naomi Campbell, yine raydan çıktı! Bugüne kadar sürekli adı sansasyonel olaylarla anılan ünlü topmodel, modacı Rıfat Özbek'in davetlisi olarak Yalıkavak Çarşı'ndaki bir köfteciye gitti. Burada köfte-piyaz yiyip, alkol alan Naomi Campbell, basın mensupları tarafından görüntülendiğini fark edince, Özbek'e söyledi. Modacının talimatı üzerine restorandaki garsonlar ve ünlü mankenin arkadaşları, basın mensuplarını engellemeye çalıştı. Alkollü olduğu için ayakta durmakta zorlanan Campbell, gazeteciler tarafından görüntülenmemek için arkadaşlarının arkasına saklandı. Ancak otomobiline kadar 100 metrelik mesafeyi yürürken, dört kez düşme tehlikesi atlattı.

VATANDAŞTAN ISLIKLI PROTESTO
Bu arada dostları da basın mensuplarına kaba kuvvet uyguladı. Söz dalaşı yaşandı! Gazetecilerin engellendiğini gören çevredekiler ise Naomi Campbell ve yakınındakileri ıslıklarla protesto etti. Ünlü mankenin ise alkolün etkisiyle neredeyse kendisinden geçtiği görüldü. Uzun süredir Bodrum'da tatil yapan Campbell'ın sürekli kavga haberleriyle gündeme gelmesi vatandaşların da büyük tepkisini çekti.

HER HAFTA BİR OLAY
Ünlü manken, Bodrum'a geldiği günden bu yana sürekli olay çıkarttı. Önce Gümüşlük'te, basın mensuplarıyla kavga etti. Arkadaşlarıyla gazeteciler arasında kavga çıktı. Ardından ünlü mankenin şikayeti üzerine jandarma devreye girdi. Birkaç gün sonra ise fotoğraf çektirmek isteyen iki genç kız, Campbell'ın kaprislerinden nasibini aldı. Ünlü manken, hayranlarıyla da kavga etti.

SABIKASI KABARIK
Sürekli agresif hareketler gösteren Naomi Campbell, daha önce de birçok kez mahkemelik oldu. Hatta bir keresinde, yardımcısına cep telefonu fırlattığı için 5 gün boyunca paspas yapmaya mahkum edildi. Temizlikçi kıyafetlerini giydi ve eline fırçayı alıp yerleri temizledi. Ancak görünen o ki, ünlü manken, tüm skandallara rağmen hala normalleşemedi.

Bodrum Gümüşlük'te yemek yiyen Campbell, kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarıyla tartışınca dostları devreye girmiş ve yine olay çıkmıştı.