Enternasyonel masaj salonu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ağustos 2014 Güncelleme 15 Ağustos 2014, 00:20
Enternasyonel masaj salonu

İÇİNDEKİLER

Adana Seyhan'da ahlak polislerine bir masaj salonunda fuhuş yapıldığı ihbarı geldi. Polis sözkonusu masaj salonunu takibe alınarak salona giden erkekler sorguladı. İfadesi alınan erkekler masajdan sonra istenildiği zaman kadınların fuhuş yaptığını söyledi. Bunun üzerine salona operasyon yapan polis, salon sahibi Esengül U. (35) ile Suriyeli Eymen İ. (20) İranlı Leila H. (28) ve Endonezyalı Poppiy B.'yi (28) gözaltına alındı. Esengül U., fuhuş yapılmadığını çalışanların sadece masaj yaptığını ileri sürdü. Endonezyalı Poppiy E.,4 "İşyeri sahibi, erkekler isterse onlarla birlikte olmamı istedi" dedi.

İRANLI KADININ DRAMI
Polis, operasyonda bir de dramı ortaya çıkardı. İran uyruklu Leila H. 1 yıl önce ailesiyle Türkiye'ye iltica ettiğini, Aksaray'da kampta kaldıklarını belirterek, "Mustafa isimli Türk ile evlendim. Ancak Mustafa bana sürekli şiddet uyguladığı için evden kaçtım. Burada masaj karşılığında aylık bin 100 lira maaşla çalışmaya anlaştım. Ancak masajın yanı sıra erkekler birlikte olmak isteyince onlarla cinsel ilişkiye girdim" diye ifade verdi.

Masaj salonu sahibi Esengül U., "fuhuşa yer temin etmek, izinsiz yabancı uyruklu vatandaş çalıştırmak" suçlarından tutuklandı. Yabancı kadınlar ise sınırdışı edildi.

Murat KARAMAN