Cevahir'de 4. ölüm

31 yaşındaki A. A., alışveriş merkezi açıldıktan bir süre sonra yürüyen merdivenlerden en üst kata çıkarak kendini boşluğa bıraktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2013 Güncelleme 22 Temmuz 2013, 00:00
Cevahir’de 4. ölüm

İÇİNDEKİLER

İstanbul Şişli'deki Cevahir Alışveriş Merkezi bir ölüme daha sahne oldu. Sabah saat 10.00'da açılan merkeze gelen 31 yaşındaki A. A. , yürüyen merdivenleri kullanarak 6. kata çıktı. Korkulukların üzerine çıkan genç kadın, kendini boşluğa bıraktı. Genç kadının düştüğünü gören güvenlik görevlileri, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, üzerinden kimlik kartı çıkmayan kadının kimliğini kısa sürede tespit etti. Alışveriş merkezindeki kamera kayıtları incelemeye alındı.

CESET HEMEN TWİTTER'DE
Yapılan incelemede genç kadının saat 10.17'de aşağıya düştüğü belirlendi. Polis ekipleri, alışveriş merkezine eşofmanla gelen A. A.'nın intihar edip etmediğini belirlemeye çalışıyor. Bazı ziyaretçiler ise intiharın hemen ardından çektikleri fotoğraflarla olayı Twitter'dan paylaştı.

DAHA ÖNCE DE OLMUŞTU
Cevahir AVM, 3 ölüm olayına sahne olmuştu. 2 Kasım 2006'da 16 yaşındaki Burak Hacıkasımoğlu yürüyen merdivenlerden düşerek hayatını kaybetti. 11 Aralık 2006'da ise 3.5 yaşındaki Ayşenur Özbaş, korkuluğu olmayan yerden düştü. Geçen yıl da 33 yaşındaki Ümit Büyükçolak intihar etti.

Ali BALCI