İsrail-PKK ortaklığına dünya şahit

Takvim, 'PKK'nın İsrail'in taşeronu' olduğunu söyledi. Lübnan'da dün yakalanan 3 MOSSAD ajanının PKK'lı çıkması bu gerçeği göz önüne serdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2010 Güncelleme 24 Eylül 2010, 20:18
İsrail-PKK ortaklığına dünya şahit

İÇİNDEKİLER

Dost gibi görünen düşmanların foyası ortaya çıktı, gazateniz TAKVİM'in yazdıkları bir kez daha kanıtlandı! Çok değil, bundan birkaç ay önce İsrail askerleri Mavi Marmara gemisine saldırırken aynı saatlerde İskenderun İlboğa Kışlası'na saldırı düzenlenmiş, 6 asker şehit edilmişti.

ZİNCİRLEME TERÖR "
Kalleşler Akdeniz'de" diyerek terör örgütü PKK'nın aslında İsrail'in maşası olduğunu vurgulayan TAKVİM, daha sonra birçok kez daha bunu hatırlattı. Kuzey Irak'ta dolaşan MOSSAD ajanlarının, PKK'nın silahlarını İsrail'den alması ortak terörün en net kanıtıydı. İşte gazeteniz TAKVİM'in yazdığı bu gerçeklere, şimdi dünya şahit oldu. Ortadoğu'da cirit atan MOSSAD ajanları, tüm dünyayı olduğu gibi Lübnan'ı da rahatsız ediyordu.

TUTUKLANDILAR
Ülkenin güvenlik birimleri de bu ay başında casusları yakalamak için düğmeye bastı. Lübnan Askeri İstihbarat Teşkilatı, geçen hafta bir operasyon gerçekleştirdi. Başkent Beyrut'un yaklaşık 20 kilometre kuzeyindeki sahil kenti Jounieh'te yapılan operasyonda, 3 ajan yakalandı. Ancak bu kişiler PKK'lı çıktı. Yakalanan 3 kişinin, "İsrail adına casusluk faaliyetleri yürüttükleri" gerekçesiyle tutuklandıkları kaydedildi.

UZMAN ONAYI
Bu arada, PKK elebaşı Murat Karayılan, önceki gün İsrail'in Channel-2 kanalına yaptığı açıklamada, "Bizim düşmanlarımız İsrail'in de düşmanlarıdır" demişti. Terör uzmanları, Lübnan'da PKK ile ilgili yaşanan son gelişmeler ile terörist Karayılan'ın İsrail televizyonuna yaptığı açıklamaların, PKK'nın İsrail tarafından "taşeron" olarak kullanıldığı iddialarını kanıtladığına dikkat çekti.