"Bunlar ABD tarafından destekleniyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "ABD 99'da bu ülkeden kaçan birine 400 dönüm bir arazi vermesi, ayrıca ABD'nin 160 farklı yerinde okulu var ve bunlar ABD tarafından destekleniyor" diye konuştu

Giriş Tarihi 21 Mayıs 2015, 00:00 Güncelleme 22 Mayıs 2015, 00:48
Bunlar ABD tarafından destekleniyor

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan atv a haber ekranlarında Fetullahçı Terör Örgütü'yle ilgili çarpıcı bilgiler paylaştı. Erdoğan, "ABD'nin 160 farklı yerinde okulu var ve bunlar ABD tarafından destekleniyor. Bu okullarla ABD adeta bunları besliyor ve güçlü kılıyor" diye belirtti.



"PARALEL ÖRGÜT ABD TARAFINDAN DESTEKLENİYOR"

> Bu ihanettir. 2 sene öncesine kadar ABD'nin ne kadar emekli senato üyesi varsa alır getirirlerdi. Bunlar misafir diye bizde randevu verirdik. AK Parti'nin siyasi hayatın baktığımı zaman bizim 13 14 yıllık bir mazimiz var. bunların ise 40 yıllık bir geçmişi var.

> ABD 99'da bu ülkeden kaçan birine 400 dönüm bir arazi vermesi. Ayrıca ABD'nin 160 farklı yerinde okulu var ve bunlar ABD tarafından destekleniyor. Bu okullarla ABD adeta bunları besliyor ve güçlü kılıyor. Biz konu ile ilgili her türlü adımı attık. Biz herkese aynı mesafede durduk ve bunları bu şekilde düşünmedik.

> İşin aslında kilidi dersaneler konusudur. Çünkü oradan büyük bir para kaynağı vardır. Böyle bir gelir kaynağı kaybolduğu zaman rahat duramadılar. Sınavlarda okullarda öğretilen derslerden değil bunların dersanelerinden öğretilenlerden sınav soruları çıkıyordu. Şimdi ise KPSS'yi görüyorsunuz. Şuna hiç bir şey onların istediği gibi olmuyor.