İnanmıyorsanız PAF'la çıkayım

Futbolcularıyla toplantı yapan Kartal, "2 maçımız ve alınacak 6 puanımız var. İnanmıyorsanız kalan 2 maça PAF takımla çıkayım. Oynamak istemeyenin yerine adam bulurum" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2015 Güncelleme 24 Mayıs 2015, 01:30
İnanmıyorsanız PAF’la çıkayım

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Dirketörü İsmail Kartal, antrenmanlarda isteksiz görünen futbolcularına sert çıktı. Sarı-Lacivertli futbolcularla kısa bir toplantığı yaptığı belirtilen İsmail Kartal, "Ligde 2 maçımız alınacak 6 puan var. Rakibimizin puan kaybetme ihtimali de var. Sizler ligi erken bitirmiş ve sonucu kabul etmiş gibi görünüyorsunuz. İnanmıyorsanız ben kalan iki maça PAF Takım'la da çıkarım. Oynamak istemeyenenin yerine adam bulurum" diye isyan etti.

BENİM HALA İNANCIM VAR
İsmail Kartal "Sizler inanmasanız bile benim hala inancım var. Son maç son düdüğe kadar şansımızı zorlamalıyız. Ondan sonra siz sağ ben selamet herkes kendi yoluna bakar" diyerek toplantıdan ayrıldı.

EMRE: AYAĞA KALKALIM
İsmail Kartal'ın bu sözlerinin ardından Sarı- Lacivertli futbolcuların da kendi aralarında değerlendirme yaptıkları bildirildi. Takım kaptanı Emre Belözoğlu takım arkadaşlarına bir konuşma yaptı. Emre, "Lig yarışında geri kalmak hepimizin moralini bozdu. Bu yetmiyormuş gibi Türkiye Kupası'ndan da elendik. Moral kondisyonumuz iyi olmasa da hala şampiyonluk şansımız var. Rakibimizin puan kaybına karşı tetikte olmalı ve bunu değerlendirecek konsantrasyona sahip olmalıyız. Bize düşen kalan iki maçımızı kazanmak. Ayağa kalkalım ve Başakşehir maçında tüm gücümüzü sahaya yansıtalım. Bursa maçını da artık tarihe gömelim. Zayıf bir anımızda gelen bir skordan başka şey değil" diyerek arkadaşlarına moral verdi.