Adam gibi yönetin!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mart 2010 Güncelleme 21 Mart 2010, 00:47
Adam gibi yönetin!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 26. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe'nin Gaziantep'i 1-0 yendiği maç sonrasında iddialar adeta havalarda uçuştu. İlk olarak F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, devre arasında maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu'nun odasına girerek, "Ne biçim maç yönetiyorsun. Adam gibi maç yönet" diye bağırdığı haberi geldi. Hemen ardından Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl son derece sert bir açıklamada bulundu.

Fiili hareket olmadı!
Başkan Kızıl "Hakem Kuddusi Müftüoğlu devre arasında odasına kimin girdiğini açıklasın. Yoksa ben açıklarım" diyerek tepkisini dile getirdi. Bu açıklamanın hemen ardından F.Bahçe Başkanvekili Nihat Özdemir konuştu. Nihat Özdemir, "Başkanımız devre arasında yalnızca Fenerbahçe'nin soyunma odasına gitmiştir. Hakem Kuddusi Müftüoğlu ile koridorda karşılaştı ama fiili bir harekette bulunmadı" ifadesini kullandı.

Çifte standartın resmi!
Fenerbahçe resmi sitesinde "Biri penaltı, biri değil" başlıklı haberindeki ilk fotoğrafta Carlos'un Kayseri'de sebebiyet verdiği penaltı posiyonu yer alırken, 2. fotoğrafta Santos'un aynı şekilde dün geceki maçta düşürülüşü gösterildi. Haberde "İki karar yoruma gerek bırakmıyor" yorumu yapıldı.

Derbi öncesi 2 sakat!
Dün akşam Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Gaziantepspor'u mağlup ederek şampiyonluk yolunda çok önemli bir engeli daha aşan Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesi 2 şok birden yaşandı... Teknik direktör Christoph Daum, Gaziantepspor maçda sahasının en iyi futbolcusu olan Emre Belözoğlu'nu sarı kört gördüğü ve agresif hareketlerde bulunduğu için oyundan aldı. Galatasaray derbisi öncesi cezalı duruma düşmesinden korkulan Emre'nin ise daha sonra arka adalesinde çekme olduğu açıklandı.

Mehmet Yozgatlı korkuttu
F.Bahçe, Emre Belözoğlu'ndan sonra ikinci şoku ise Mehmet Topal ile yaşadı... Maçın 83. dakikasında sakatlanan başarılı futbolcu sahayı sedyeyle terketmek zorunda kaldı. Bu iki futbolcunun durumunun bugün yapılacak olan tetkiklerden sonra netlik kazanacağı ifade edildi. Ayrıca, Vederson ile çarpışan Gaziantep'in başarılı futbolcusu Mehmet Yozgatlı hareketsiz yerde yatınca herkesi korkuttu. Mehmet Yozgatlı daha sonrda yapılan müdahalelerle kendine geldi.

Değirmenin altından daha çok su akar!
Dün gece kendisine fazla iş düşmediği için arkadaşlarına çok teşekker ettiğini söyleyen Volkan Demirel, "Kimse kendini şampiyon ilan etmesin. Bu derenin altından daha çok sular akar" dedi.

Keşke Güiza atmasaydı!
Fanatik bir F.Bahçe taraftarı olan Acun Ilıcalı ilginç bir yorum yaptı. Başarılı televizyoncu "Fenerbahçe'nin kazanmasına çok sevindim. Ama keşke golü Güiza atmasaydı. Maalesef kredisini 5 hafta arttırdı" diyerek espirili bir açıklama yaptı.

Uçmayı bilmiyorsan!
F.Bahçe-G.Antep maçı öncesinde Sarı- Lacivertli tribünler, PFDK'nın G.Saray'a sadece para cezası vermesine pankartlarla tepki gösterdiler. "Uçmayı bilmiyorsan tribünde işin ne" pankartı açan taraftarlar TFF ve PFDK aleyhinde tezahürat yaptılar. Maçın 26. dakikasında ise bi kez "Ezgi benimle evlenir misin" pankartı açıldı.