Aziz Yıldırım'ın son bombası

Sol kanattaki sorunu mutlaka çözmek isteyen Aziz Yıldırım, Liverpool'lu Babel'in transferi için Ali Yıldırım ve Cihan Kamer'e tam yetki verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mart 2010 Güncelleme 05 Mart 2010, 13:58
Aziz Yıldırım’ın son bombası

İÇİNDEKİLER

Yaşanan büyük hayal kırıklıklarının ardından camiaya "Yeni sezonda 3 yıldız" sözü veren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın hedefindeki süper ismi TAKVİM açıklıyor... Takımın en büyük sorununun sol kanatta olduğunu düşünen Yıldırım'ın Liverpool'da oynayan Ryan Babel'i gözüne kestirdiği öğrenildi. Başkan Yıldırım'ın transfer için Cihan Kamer ve Ali Yıldırım'a tam yetki verdiği belirlendi.

DANİEL GÜİZA YENİ TAKIMINI BULDU

DAUM GİTSİN Mİ KALSIN MI? - ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu kez ağır kalmak yok

Bu sezon transferde geç kaldığı için büyük eleştiriler alan Fenerbahçe yönetiminin, Babel'in transferini 2010 Dünya Kupası başlamadan bitirmeyi hedeflediği ifade edildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın takıma ayrıca dünyaca ünlü bir forvet ve sağ kanat oyuncusu alacağı, bu isimlerin de belli olduğu öğrenildi. Sarı-Lacivertliler'in bu kez Brezilyalı futbolculardan uzak durduğu da iddia ediliyor.

ALEX'İN YERİNE DEİVİD Mİ SEMİH Mİ?

KARA KARTAL'IN BAŞINI AĞRITACAK FUTBOLCULAR


Eşofman giymeye devam

Honduras maçında teknik sorumlu olarak sahaya çıkan Milli Takım Antrenörü Oğuz Çetin önemli açıklamalar yaptı. Genç hoca, "Maçta neden takım elbise giymediniz?" sorusuna, "Ben yerimi biliyorum. Bu takımın teknik direktörü Hiddink'tir. Eşofman giymeye devam edeceğim" yanıtını verdi. Çetin, 2012 Avrupa Şampiyonası finallerinde Türkiye'nin mutlaka olacağını da ifade etti.

Fener'e İranlı yıldız
İspanyol radyosu Cedesa Ser, Osasuna'da forma giyen Javad Nekounam'ın Fenerbahçe'ye transfer olabileceğini öne sürdü. Verilen haberde, tam 109 kez İran Milli Takımı formasını giyen 30 yaşındaki ön liberonun Sarı-Lacivertliler'den aldığı teklife çok sıcak baktığı belirtildi.

Deivid'in yeni evi Sporting!
Yaşadığı sakatlık kabuu nedeniyle bir türlü form tutamayan Deivid'in yeni adresi belli oldu. Sezon sonu Fenerbahçe'den ayrılacak ola Brezilyalı yıldızın eski kulübü Sporting Lizbon'la el sıkıştığı öğrenildi.

GÖKHAN'DAN GELEN HABER ÜZDÜ

GALATASARAYLILAR'A MÜJDELİ HABER

FENERBAHÇE YENİ APPİAH'INI BULDU