Kartal'da fire

Siyah-Beyazlılar sözleşmesi sezon sonu bitecek 7 oyuncuyla masaya oturdu... Rüştü, Yusuf Üzülmez ve Serdar Özkan da sorun çıkmadı. Toraman, Hakan Arıkan ve Uğur ise süre istedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mart 2010 Güncelleme 05 Mart 2010, 10:41
Kartal’da fire

İÇİNDEKİLER

Adalı ümraniye'de kamp kurdu
Beşiktaş Yönetimi sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncularla anlaşmak için dün resmen düğmeye bastı. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Yusuf Şimşek, Rüştü Reçber, Hakan Arıkan ve Uğur İnceman'la Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde masaya oturdu. Daha önce de el sıkışılan Rüştü, Yusuf İbrahim Üzülmez ve Serdar da sorun çıkmadı.

İbrahim Toraman gemileri yaktı
Adalı'nın yaklaşık yarım saat görüştüğü isimlerden olan İbrahim Toraman, yönetimin teklifini değerlendirmeye alacağını söyleyerek, menajeriyle görüşme kararı aldı. Hakan ve Uğur ise isteklerini bildirerek bekleyişe geçti. Bilindiği gibi İbrahim Toraman'ın istediği ücret ile yönetimin teklif ettiği para konusunda uçurumlar bulunuyor.

Tello: Profesyonel olmak zorundayım
Siyah-Beyazlılar'ın Kayserispor'u 2-0 yendiği maçta ülkesinde yaşanan depreme karşın ortaya koyduğu futbolla parmak ısırtan Şilili Tello samimi açıklamalarda bulundu. Maça büyük üzüntüyle çıktığını belirten Tello, "Ancak, bizler profesyoneliz. Bu işten para kazanıyoruz ve bizleri seven bir taraftarımız var. 90 dakika kimi şeyleri unutup sahaya çıkmak zorundayız" dedi. Yeniden yarışa ortak olduklarını belirten Şilili, "Kimse Beşiktaş koptu diyemez" diye konuştu.

Denizli basına karşı
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin hafta sonu ligde maç yapmayacak olmalarına karşın son 3 gündür antrenmanları basına kapaması dikkat çekti. Deneyimli hocanın bu davranışının basına tepki olduğu yorumları yapıldı. Denizli'nin sağlık durumu ve takım hakkındaki haberler nedeniyle bu tavrı aldığı öne sürüldü

Beşiktaş Divan hattında yüksek gerilim
Beşiktaş'ta 7 Mart Pazar günü yapılacak olan Divan Başkanlığı seçimi öncesi gerilim bitmek bilmiyor. Mevcut Başkan Yalçın Karadeniz'in karşısına çıkacakken son anda çekilen İlyas Namoğlu'nun açıklamaları dikkat çekiyor. Namoğlu'nun çevresine, "Yıldırım Demirören ve yakınları seçimlere el attı. Listemdekilere baskı yaptı. Demirören, Karadeniz'e diyetini ödüyor" dediği öğrenildi.

DAUM GİTSİN Mİ KALSIN MI? - ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE'DE OYNADI, BEŞİKTAŞLI OLDU

ONUN HAKKINDA ÖLDÜ DENİLDİ AMA O DİRİLDİ

FENERBAHÇE'NİN YÜKSELEN YILDIZI

SERVET ÇETİN'İN ÖYLE BİR HAYAT HİKAYESİ VAR Kİ...

HASAN ŞAŞ'IN REKORUNU KİM KIRACAK?