Teröristbaşından Zillet İttifakına tam destek!

PKK’ya yakınlığı ile bilinen Fırat Haber Ajansı’nda yayınlanan bir habere göre bebek katili örgütün liderlerinden Murat Karayılan AK Parti-MHP ittifakını hedef gösterdi ve CHP-HDP-İP ve Saadet’ten oluşan Millet İttifakı’na destek istedi. “Bu seçimler çok önemlidir” diyen Murat Karayılan “AK Parti ve MHP’ye karşı halkımız oyunu kime vereceğini bilmektedir” diyerek Zillet İttifakı’nın terör örgütünün arzu ettiği bir yapılanma olduğunu ifşa etti.

Giriş Tarihi 25 Mart 2019, 19:43 Güncelleme 25 Mart 2019, 19:43
Teröristbaşından Zillet İttifakına tam destek!

İÇİNDEKİLER

Bugüne kadar on binlerce Kürt vatandaşımızı katleden terör örgütü PKK'nın elebaşılarından Murat Karayılan, AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakını, terörist emellerinin en büyük düşmanı olarak görüyor.

ZİLLET İTTİFAKINI İŞARET ETTİ
Karayılan, terör örgütü olarak mahalli seçimlerde ismini vermeden, bu seçimde destekledikleri ittifakı işaret etti. "Benim halkım kime oy vereceğini bilir" diyen terörist başı, Zillet İttifakının listesinde kendilerinden isimlerin bulunduğunu hatırlattı ve oyların Zillet İttifakı'na verilmesini istedi.

Güvenlik kuvvetlerinin operasyonları neticesinde bölgede etkinliğini kaybeden ve inleri darmadağın olan PKK'lı teröristlerin Kandil'deki merkezinde 31 Mart seçimleri korkusu hüküm sürüyor. Bu korkusunu kendilerine yakın bir kanalda yayınlanan programda dile getiren teröristbaşı Karayılan, terör sempatizanlarının kendi adamlarının yer aldığı Zillet ittifakını desteklemesini arzu ediyor.

YENİDEN BELEDİYELERİN "PKK'NIN ARKA BAHÇESİ OLMASINI" İSTİYOR
Kürt vatandaşların katili örgütün başlarından olan Karayılan, son zamanlarda Güneydoğu bölgesinde yaşanan gelişmelerin farkında değil. PKK'lılardan temizlenen belediyelerin hizmetlerini engelleyemiyorlar. İşte bu yüzden, huzur bulan vatandaşlardan rahatsızlık duyuyorlar. Belediyelerin yeniden teröristlere kaynak sağlayan, destek veren, eleman kazandıran belediyeler haline gelmesini istiyor. Bunun için de, listelerinde PKK'lı isimlerin yer aldığı CHP-HDP-İP ve Saadet Partisi'nin oluşturduğu Zillet ittifakına destek peşinde.