Trabzonspor'da transfer rotası belli oldu! Fatih Tekke'den revizyon
Trabzonspor, milli ara dönemini hem yoğun antrenman temposu hem de devre arası transfer planlamasıyla geçiriyor. Teknik direktör Fatih Tekke ve Başkan Ertuğrul Doğan yönetiminde kadro yapılanması için çalışmalar hızlandı.
Alanyaspor maçının ardından dört gün izin yapan Trabzonspor, milli arayla birlikte yeniden sahaya döndü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanlarla 24 Kasım'da oynanacak Başakşehir karşılaşmasının hazırlıkları başladı. Fatih Tekke bu dönemi mini kamp olarak değerlendirirken, takım bazı günleri çift idmanla geçiriyor.
Trabzonspor Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı (AA)
TRANSFERDE DÖRT BÖLGE İÇİN ARAYIŞ
Bordo-mavililer, devre arası transfer döneminde sol kanat, 10 numara, sol bek ve stoper bölgelerinde güçlendirme yapmayı planlıyor. Fatih Tekke özellikle sol kanat ve 10 numara transferlerinde ısrarcı bir tutum sergiliyor. Portekiz, Danimarka ve Fransa'da futbolcu izleyen scout ekibi, raporlarını yönetimle paylaşmayı sürdürüyor. Başkan Ertuğrul Doğan, transfer sürecini bizzat yönetiyor.
Anthony Nwakaeme (AA)
YABANCI KONTENJANI BELİRLEYİCİ OLACAK
Trabzonspor'da Nwakaeme dışında 14 yabancı futbolcu bulunuyor. Bu nedenle takviyelerin, ayrılacak oyunculara bağlı olarak şekilleneceği belirtiliyor. Yönetim, yabancı kontenjanı nedeniyle yerli alternatifleri de değerlendiriyor.
Stefan Savic (AA)
SAVUNMADA SAKATLIK SIKINTISI
Alanyaspor maçı öncesi iki stoperin birden sakatlanması teknik heyeti endişelendirdi. Ukraynalı savunmacı Batagov'un adalesindeki yırtık nedeniyle Başakşehir maçına yetişmesinin zor olduğu öğrenildi. Galatasaray derbisinde sakatlanan Savic'in ise 24 Kasım'daki karşılaşmada forma giyme ihtimali bulunuyor. Her iki oyuncunun da tedavisi sürüyor. Teknik heyet, savunmadaki son durumu yakından takip ederken, Baniya antrenmanlarda hazır olarak bekliyor.
Ebere Paul Onuachu (AA)
ONUACHU VE AUGUSTO PARLIYOR
Trabzonspor'un hücum hattında Onuachu ve Augusto'nun performansı ön plana çıkıyor. Onuachu'nun 8, Augusto'nun 5 golü bulunurken, iki oyuncu toplam 13 gole ulaşarak ligin en üretken hücum ikilisi konumuna geldi.
Benjamin Bouchouari
BOUCHOUARİ FİZİKSEL AÇIĞINI KAPATIYOR
Uzun süreli bel ve sırt sakatlığının ardından forma giymeye başlayan Bouchouari, Galatasaray derbisinde aldığı kırmızı kart nedeniyle iki maç ceza almıştı.
Milli arayı iyi değerlendiren Faslı futbolcu, ekstra antrenmanlarla fiziksel seviyesini yukarı çekmeyi hedefliyor. Cezası Başakşehir maçının ardından sona erecek olan Bouchouari, 14. haftadaki Konyaspor karşılaşmasıyla formasına kavuşacak.