Galatasaray sezon başında da gündeme gelen Danimarkalı yıldız Hojberg'in peşinde!

Devre arası Ndombele’yi Tottenham’a göndermeyi planlayan Aslan, İngiliz ekibinin 28 yaşındaki 8 numarası Pierre-Emile Hojberg için yeniden atağa kalktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Kasım 2023 Güncelleme 05 Kasım 2023, 07:01
Galatasaray sezon başında da gündeme gelen Danimarkalı yıldız Hojberg’in peşinde!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, sezon başında Tottenham'dan kiraladığı Tanguy Ndombele'nin kiralık sözleşmesini feshetmeyi planlıyor. Ayrıca Tottenham'ın ısrarla istediği Victor Nelsson transferi de Ocak ayında netleşecek.

Sarı-Kırmızılılar, İngiliz ekibinin istediği yıldız oyuncudan en az 20 milyon Euro bonservis geliri bekliyor. Ndombele ve Nelsson için Tottenham ile görüşmelere başlayacak Galatasaray yeni bir transfer için harekete geçecek. Londra ekibinin gözden çıkardığı Danimarkalı 8 numara Pierre-Emile Hojberg'i transfer etmek isteyen Cimbom, Tottenham ile sıkı bir pazarlığa girişecek.

Yaz transfer sezonunda da gündeme gelen 28 yaşındaki yıldız oyuncunun transferinin Ocak'ta sonuçlandırılması bekleniyor. Bu sezon Tottenham formasıyla 9 karşılaşmada görev alan ancak sadece 1 maçta 90 dakika sahada kalan Hojberg'in de takımdan ayrılmak istediği öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN