takvim.com.tr Fenerbahçe'nin yeni kanat transferini açıklıyor: Yönetim Eduardo Pereira Rodrigues'i listeye aldı

Fenerbahçe'de hocalık koltuğuna oturan Jorge Jesus ile birlikte transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde duyurulan Bruma'nın ardından takvim.com.tr Kanarya'nın yeni kanat transferini açıklıyor. Yönetimin listesinde 30 yaşındaki Eduardo Pereira Rodrigues var. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 21 Haziran 2022, 18:34 Güncelleme 21 Haziran 2022, 18:40
takvim.com.tr Fenerbahçe’nin yeni kanat transferini açıklıyor: Yönetim Eduardo Pereira Rodrigues’i listeye aldı

İÇİNDEKİLER

Armindo Bruma'dan sonra kanat bölgesine bir takviye daha yapmak için uğraşan Fenerbahçe'de büyük bir hareketlilik var.

Önemli ölçüde anlaşma sağlanan Bruno Henrique'den geçirdiği ağır sakatlık nedeniyle vazgeçen ve alternatif isimlere yönelen Sarı-Lacivertliler'in gündemindeki son ismi takvim.com.tr açıklıyor.

Alınan bilgilere göre yönetim, Palmeiras formasını giyen Eduardo Pereira Rodrigues yani bilinen adıyla Dudu'yu listesine aldı.

30 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon 35 maçta 7 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Kulübüyle 31 Aralık 2023'e kadar sözleşmesi olan Dudu'nun Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 12 milyon Euro.

Her iki kanatta ve 10 numara pozisyonunda oynayabilen Sambacı 3 kez Brezilya Milli Takımı'nın formasını giyip 1 gol attı.

Fenerbahçe'nin ilk olarak Palmeiras'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacağı belirtiliyor. Eğer pazarlıklardan sonuç çıkmazsa bu kez bonservis üzerinden görüüşmeler yapılacak.

2010 yılında Cruzeio'da adını duyuran Dudu ardından sırasıyla Coritiba ve Dinamo Kiev'de forma giydikten sonra 2015 yılında 3 milyon Euro karşılığında Palmeiras'a transfer oldu.

2020-2021 sezonunda kiralık olarak Katar'da Al Duhail formasını giyen Dudu sol ayağını çok etkili kullanan bir isim.