Fenerbahçe, Real Madrid'in yıldızı Marcelo ile masaya oturuyor

Yeni sezon için hoca ve transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Real Madrid ile sözleşmesi sona erecek Brezilyalı sol bek Marcelo için harekete geçti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Nisan 2022 Güncelleme 06 Nisan 2022, 07:00
Fenerbahçe, Real Madrid’in yıldızı Marcelo ile masaya oturuyor

İÇİNDEKİLER

Real Madrid'den 2007 yılında sol bek olarak Roberto Carlos'u transfer eden Fenerbahçe yine Real Madrid'in bir başka yıldızı Marcelo'ya göz dikti... Sezon sonunda İspanyol kulübüyle sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı yıldızla geçtiğimiz günlerde temasa geçen Sarı-Lacivertliler İspanya'ya bir çıkarma yapacak. Başkan Ali Koç'un yönetici Selahattin Baki ile birlikte İspanya'ya giderek Marcelo ve menajeriyle bir görüşme yapacağı öğrenildi. Real Madrid'te süre bulamayan ve mukavelesi bitecek olan Marcelo'nun da Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı öğrenildi. İspanyol medyası da F.Bahçe'nin Brezilyalı yıldızı çok istediğini yazdı... Bir yandan teknik adam için çalışma yapan bir yandan da fırsat transferleri için kolları sıvayan Fenerbahçe gelecek sezonun planlamasını erken bitirmek istiyor. Görüşülen ve anlaşılan oyuncular için yeni gelecek teknik adama bir rapor vermeyi planlayan yönetim bu kez bir hata yapmak istemiyor. Bu nedenle Marcelo ile anlaşma sağlansa dahi resmi imzalar teknik direktörün vereceği onaya göre resmiyet kazanacak.



9 MAÇTA 322 DAKİKA SÜRE ALDI
Marcelo bu sezon Real Madrid'de 9 maçta forma giydi ve toplam 322 dakika süre aldı. Adele sakatlıkları yaşayan ve teknik kadronun sıcak bakmadığı İspanyol yıldız Haziran'da Real'e veda ediyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN