Galatasaray büyük değişim yaptı ancak hayal kırıklığı yaşandı! 530 milyonluk hüsran

Galatasaray'da yapılan 11 transferin bonservis-kira bedeli ve toplam maaş yükümlülükleri 53 milyon Euro’ya (530 milyon lira) ulaştı. Ancak Fatih Terim’in ekibi son 32 sezonu en kötü başlangıcını yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2021 Güncelleme 24 Eylül 2021, 07:00
Galatasaray büyük değişim yaptı ancak hayal kırıklığı yaşandı! 530 milyonluk hüsran

İÇİNDEKİLER

Kayserispor'a deplasmanda 3-0 yenilerek son 32 yılın en kötü başlangıcını yapan Galatasaray'da büyük bir hüsran yaşanıyor.

Sezon başında çok büyük bir değişim operasyonu başlatan Sarı- Kırmızılılar tam 11 transfere imza attı. Yönetim bu transferler için 25.4 milyon Euro bonservis yükümlülüğünün altına girdi.

Gelen isimlerin toplam maaş yükümlülükleri de hesaba katıldığında tablo giderek ağır bir hal alıyor.

ZİRVE YARIŞININ GERİSİNDE KALDI
Yapılan 11 transferin sözleşme süresince alacağı maaşlar ile bonservis ve kira bedelleri üst üste konduğunda Galatasaray'ın tam 53 milyon Euro'luk (530 milyon lira) yükün aldığı girdiği ortaya çıkıyor.

Ancak buna rağmen Fatih Terim'in ekibi 6 maçta 8 puan toplayabildi ve henüz ligin başında zirve yarışının gerisinde kaldı.

TARAFTARLAR İSYAN BAYRAĞI AÇTI
Gelen isimlerin arasında en büyük maliyet Victor Nelsson'a ait.


Danimarkalı'nın bonservis ve 5 yıllık maaş maliyeti toplamda 11 milyon Euro'yu buluyor. Galatasaraylı taraftarlar üst üste alınan kötü skorların ardından sosyal medyada isyan bayrağını açmış durumda.

HEDEFTE TERİM VAR!
Belki de ilk defa Fatih Terim'e böylesine sert eleştiriler yapılırken, kötü gidişin sürmesi halinde tecrübeli hocanın gitmesi gerektiği ifade edildi.

BU SEZONKİ TRANSFERLERİN TOPLAM MALİYETLERİ