Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica: Erdoğan Türkiye için bir şans

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Türkiye’nin coronavirüs krizini çok iyi yönettiğini söyledi. Sumudica, “Erdoğan Türkiye için bir şans” ifadelerini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Nisan 2020 Güncelleme 29 Nisan 2020, 06:59
Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica: Erdoğan Türkiye için bir şans

İÇİNDEKİLER



Gaziantep
teknik direktörü Marius Sumudica, çarpıcı açıklamalar yaptı. Türkiye'nin koronavirüs sürecini çok iyi yönettiğini ifade eden Sumudica Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye için bir şans olduğunu söyledi.


ERDOĞAN ÇOK ZEKİ
Türkiye'de
kulüplerin pahalı TV hakları olduğunu sponsorlar ve devletten de yardım aldığını söyleyen Rumen hoca, "Futbol konusunda çok tutkulu olan bir başkan var. Erdoğan gerçekten çok zeki" dedi. Erdoğan'ı övdüğünde eleştirildiğini belirten Sumudica: " Erdoğan'ın neler yaptığını görüyorum. Tıbbi sistem birinci sınıf, Türkler de 80 milyondan fazla insanın yaşadığı 100.000'den fazla vaka ve 3.000'den az ölümle koronavirüs krizini iyi yönetti. Başakşehir'de bir hastaneye girdim ve kendimi Hilton'daymış gibi hissettim. Aralık'ta zatürree geçirdiğimden bahsettiğim hastaneye geldim. Devlet sadece takımlar için para katmakla kalmadı, altyapı harika" dedi.


YAYINCI KURULUŞ KATAR'I İST İYOR
Sumudica yayıncı kuruluşun, şampiyonanın geri kalanını Katar'a taşıma fikrine sahip olduğunu söyleyerek, " Antalya'da olduğundan daha sıcak olduğunu düşünüyorum. BeIn çok para ödüyor ve şirketin kökeni Katar'da, bu yüzden bu girişime yaptı" dedi.