Layık olduğumuz yerdeyiz

Fatih Terim, Lokomotiv zaferinin ardından konuştu: Oyun ve seyirci harikaydı. Kazandık, iyi başladık. Layık olduğumuz yerdeyiz. Futboldan ben de keyif aldım. Gruptan çıkmak istiyoruz Zaman zaman vitesi yükselttik. 2. yarı diri kalmak için bazen de düşürdük. Lokomotiv bu sezon ilk kez 3 gol yedi. Bu da beni mutlu etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2018 Güncelleme 19 Eylül 2018, 01:31
Layık olduğumuz yerdeyiz

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi D Grubu 1. maçında dün gece Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova'yı 3-0 mağlup eden Galatasaray'ın teknik Zaman zamanmaçın ardından açıklamalarda bulundu. Layık oldukları yerde oynadıktlarını söyleyen Terim, "Oyun ve futbol harikaydı. Ben zevk aldım. Herkes de bu zevki almalı" dedi.

TEMPOYU YÜKSEK TUTTUK
Galibiyetin önemli olduğunu ama asıl hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu belirten Terim, sözlerine şöyle devam etti: Zaman zaman tempoyu yükselttik. 2. yarı diri kalmak için zaman zaman da düşürdük.

BÜTÜNLÜĞÜMÜZ BOZULMADI
Ama 90 dakika boyunca önemli olan takımın bütünlüğünün bozulmamış olması. Çabuk etkili oynadık. 10 kişi kaldık ama zaman çok azalmıştı. Lokomotiv Moskova'nın bu sezon ilk kez 3 gol yediğini söylemeliyim.

KÜÇÜĞÜNÜ ALDIK. NEDEN OLMASIN
3 gol dışında 7-8 pozisyonumuz var. Bunlar beni mutlu ediyor. Daha iyi olacağız. Hayallerimiz elbette var. Hepimizin hayalleri var. Biz küçüğünü aldık. Bu konuda antrenmanlıyız. Bir büyüğü neden olmasın.