Lens harekatı

Sağlık sorunları nedeniyle Moting’den vazgeçen Kartal, gözünü yeniden Lens’e çevirdi. İngiliz kulübüyle anlaşma sağlanırsa yıldız oyuncuyla görüşülecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2017 Güncelleme 18 Temmuz 2017, 00:23
Lens harekatı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş forvet ve stoper dışında orta saha arayışları için de çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlı yönetim Gökhan Töre'nin sakatlığı sonrasında yıldız ismin bölgesini yeni bir isimle güçlendirmek için çalışmalarına hız verdi. Bonservisi elindeki Kamerunlu oyuncu Choupo Moting ile uzun süredir ilgilenen yönetimin bu oyuncunun sağlık sorunları olduğu yolunda bir duyum aldığı öğrenildi. Bunu değerlendiren Siyah- Beyazlı yöneticiler bunun üzerine Moting'den vazgeçerek rotayı geçen sezonu Fenerbahçe'de kiralık olarak geçiren Jeremain Lens'e çevirdi. Beşiktaş Yönetimi daha önce de Lens'i gündemine almış ancak bu transfer bir süredir rafa kaldırılmıştı.

ÖNCE SUNDERLAND İLE GÖRÜŞECEKLER
BU oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Sunderland ile kiralık pazarlıklarına başlayacak olan Siyah-Beyazlı yönetimin, bu hafta içinde de resmi girişimde bulunacağı iddia edildi. İngiliz ekibiyle anlaşma sağlanması durumunda Hollandalı oyuncuyla da görüşecek olan Beşiktaş, Jeremain Lens'in de kabul etmesi durumunda yıldız futbolcuyu 1 yıllığına kiralayacak.

FENER'DE YAKIN TAKİPTE
Beşiktaş Lens'i 1 yıllığına kiralamak isterken Fenerbahçe de bu oyuncunun peşini bırakmadı. Hollandalı futbolcuya Beşiktaş ve Fenerbahçe dışında birçok takımdan teklif yapıldığı öğrenildi.