Lens'i Fener'den değil Sunderland’dan istiyoruz!

“Biz F.Bahçe’den sadece Gökhan’ı aldık. Caner’i F.Bahçe’den değil Inter’den aldık. Başka bir futbolcu yok. Lens olursa olur. Ama o da onların değil Sunderland’in...”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Haziran 2017 Güncelleme 03 Haziran 2017, 00:26
Lens’i Fener’den değil Sunderland’dan istiyoruz!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın yöneticisi Metin Albayrak, Hollandalı yıldız Jeremain Lens transferiyle ilgili bomba açıklamalar yaptı. Albayrak, "Başkanımız da söyledi. Bizim geçen seneki transfer listemizdeki birinci önceliğimizdi ve anlaştık kendisi ile. O arada devre arasında Çin'e gitme opsiyonu istedi. Başkan da 'Eğer bizi Çin'e gitmek için araç olarak kullanacaksa biz böyle bir şeyi kabul etmeyiz' dedi. Biz de o çerçevede vazgeçtik. Sonra Fenerbahçe ile anlaştı. Sunderland satmak istiyor. Biz de satın almak değil satın alma opsiyonlu kiralamak istiyoruz. Olabilir mi, anlaşırsak olabilir. Ama olmayabilir de sonuçta bizim bir bütçemiz var ve o bütçe çerçevesinde hareket ediyoruz" ifadelerini kullandı.

GÖNLÜM CENNET İSTİYOR AMA GÜNAHLAR EL VERMİYOR
ALBAYRAK, "Taraftarımız sosyal medyada sürekli yazıyor işte onu alalım bunu alalım diye. 'Gönlüm cennet istiyor ama günahlar el vermiyor' diye bir söz var. İşte onun gibi birşey. Kesinlikle F.Bahçe'ye karşı yaptığımız bir strateji yok. F.Bahçe'den aldığımız sadece Gökhan var, Caner'i Fener'den değil Inter'den aldık. Başka da bir futbolcu yok. Lens onların değil Sunderland'in oyuncusu" dedi.