Lens adım adım Beşiktaş’a

Fikret Orman’ın “Lens bize gelmek istiyor” sözlerinin ardından Hollandalı yıldız, Atiba ve Babel’i instagram’da takibe başladı. Bu gelişme, ‘Lens, Kartal’a doğru yola çıktı’ olarak yorumlandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Haziran 2017 Güncelleme 01 Haziran 2017, 00:23
Lens adım adım Beşiktaş’a

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, şampiyon olduktan sonra vakit geçirmeden transfer çalışmalarına başladı. Yönetim, öncelikli hedef olarak Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Lens'in peşinde.

LENS DE ADIMI ATTI!
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman önceki gün yaptığı açıklamada, 'Lens de bize gelmek istiyor' açıklaması yapmıştı. Bu gelişmenin ardından Lens'in Beşiktaşlı Atiba ve Babel'i instagram'da takibe başlaması, transfer gelişmesini doğruladı. Siyah-beyazlılar'da başkan Orman ve Umut Güner'in Sunderland yöneticileriyle tekrar masaya oturacağı ve anlaşma zemini arayacağı bildirildi.

'GOL' ATMA PEŞİNDE
Bilindiği gibi Beşiktaş ve Fenerbahçe zaman zaman transferde karşı karşıya gelmiş ve büyük gerilimler yaşanmıştı. Siyahbeyazlılar, transferde ezeli rakibine 'Gol' atmak için uğraş veriyor.

VİDA İÇİN UKRAYNA'YA
Orman ve transferden sorumlu Umut Güner, Aboubakar'ın transferi için Portekiz'e gitti... İkilinin bu görüşmeden sonra Hırvat stoper Domagoj Vida için Ukrayna'ya hareket edeceği bildirildi. Beşiktaş, tecrübeli stoper ile el sıkışarak İstanbul'a dönmeyi planlıyor.