Alnı öpülesi takım

Siyah-beyazlılar, ilk yarının sonunda Oğuzhan ile perdeyi açtı... Sonrasında ise ‘şiir’ gibi futbol oynadı... 61'de Talisca'nın jeneriklik frikik golü tribünleri ayağa kaldırdı... Kapanışı ise Babel'in füzesiyle yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Nisan 2017 Güncelleme 03 Nisan 2017, 00:00
Alnı öpülesi takım

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in lideri Beşiktaş evinde Gençlerbirliği'ni 3-0 yenerek takipçisi Başakşehir ile puan farkını 5'e çıkardı. 12. dakikada Cenk Tosun kaleyi yokladı! Cenk, ceza sahasının dışından sert bir şut attı. Hopf aynı güzellikte topu kurtardı. 34'te Gençler etkili geldi. Uğur Çiftçi, Fabri ile karşı karşıya kaldı. Uğur'un sert vuruşu Fabri'nin suratından dışarı gitti. İspanyol kaleci bu pozisyon sonrası sakatlık geçirdi. 45'te Portekizli yıldız Quaresma'nın sol kanattan ayağının dışıyla açtığı ortada top Ahmet Oğuz'dan sekti ve altıpas içerisinde Oğuzhan ile buluştu. Oğuzhan bekletmeden sert vurdu ve Hopf'u mağlup edip takımını 1-0 öne geçirdi.

TOLGA ÇOK KRİTİK BİR KURTARIŞ YAPTI
52'DE G.Birliği'nin kullandığı kornerde Vedat Muriqi kale dibinden kafa vuruşu yaptı. Tolga mükemmel çıkardı. 61'de Talisca mükemmel bir frikik golüyle skoru 2-0 yaptı. 74'te Talisca'nın akıllı pasında Cenk Tosun yüzde 100'lük golü kaçırdı. 86'da Babel ceza sahasına girmeden ayağından füze çıkardı, Kartal 3-0'ı yakaladı.

KESKİN NİŞANCI TALİSCA KENDİNİ AŞTI
Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Talisca, uzaktan attığı gollerle tanınıyor. G.Birliği maçında mükemmel bir frikik golüne daha imza attı. 2015-2016 sezonunda Portekiz Premier Lig'de 21 maçta 3 gol atan Talisca bu sezon Süper Lig'de 16 maçta 8 gol atıp 2 de asist yaptı. Yıldız futbolcu performansıyla tribünleri coşturuyor.

ŞENOL GÜNEŞ TALİSCA'YI ALNINDAN ÖPTÜ
Talisca, frikik golünden sonra Beşiktaş yedek kulübesine koştu. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, önünde sevinen Talisca'nın alnından öperek onu kutladı.



FABRİ ARENA'DA GÖZE GELDİ!
Beşiktaş'ın İspanyol kalecisi Fabri, Gençlerbirliği maçının ilk yarısında gözüne gelen top sonrası sakatlandı. Gençler'den Uğur Çiftçi'nin sert şutu Fabri'nin gözüne geldi. Gözü moraran İspanyol eldiven yerini Tolga Zengin'e bıraktı. Taraftarlar onu alkışlarla uğurladı.

ROMA'NIN HEDEFİ CENK
Attığı gollerle Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi konumuna gelen Cenk Tosun'a İtalyan ekibi Roma talip oldu. Geçtiğimiz günlerde Leverkusen'in de nabız yokladığı yıldız golcünün menajerinin transfer için devreye girdiği öğrenildi. Ayrıca Çin kulüpleri de başarılı golcüyü kadrosuna katmak istiyor.

DEMBA BA 679 GÜN SONRA FORMASINA KAVUŞTU
Siyah-beyazlı taraftarların sevgilisi Demba Ba, dün uzun bir aranın ardandan kendisine kadroda yer buldu. 8.5 ay önce ayağı kırılan ve futbol hayatı bitme noktasına gelen Senegalli golcü, 679 gün sonra Beşiktaş formasına kavuştu.