Fenerbahçe'ye 3 müjde!

Dizinden amaliyat olan Meireles yaklaşık 2 ay sonra dün takımla çalıştı. Grip olan Nani de takıma katıldı. Diego ise hafta sonunda bekleniyor!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ocak 2016 Güncelleme 27 Ocak 2016, 01:47
Fenerbahçe’ye 3 müjde!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe kupada deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri'nde dün yaptığı antrenmanla tamamladı.

1 SAAT 15 DAKİKA
Nani ve Meireles, dünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı. Sakatlığı büyük ölçüde geçen Diego'nun ise hafta sonunda takımla birlikte çalışması öngörülüyor. Vitor Pereira yönetimindeki antrenman saat 11.00'de başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Rizespor maçında görev alan oyuncular aktif dinlenme çalışmaları yaparak antrenmanı tamamladı. Gökhan, Ertuğrul ve Ba, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. Diego ve Hasan Ali Kaldırım ise özel program dahilinde çalıştı.

ESKİ GÜNLERİME DÖNMEK İSTİYORUM
Dün
takımla çalışan Meireles, "Hızlı bir şekilde toparlanmak ve eski günlerime dönmek istiyorum. Takımıma tekrar katkıda bulunmak, tekrar istediğim seviyeye bir an önce ulaşmayı hedefliyorum" dedi.

HERKESiN MORALi YERiNDE
Sarı-Lacivertli futbolcuların dünkü çalışmada morallerinin yerinde olduğu gözlendi. Kar yağışı altındaki çalışma çift kale maçla sona erdi.