G.Saray'dan bol gollü hazırlık maçı: 3-3

Yedek ağırlıklı kadrosuyla Bosna Hersek ekibi FK Sarajevo ile karşılaşan G.Saray 3-3 berabere kaldı. Aslan'ın gollerini Olcan, Sinan ve Batuhan

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Kasım 2015 Güncelleme 15 Kasım 2015, 00:23
G.Saray’dan bol gollü hazırlık maçı: 3-3

İÇİNDEKİLER

Galatasaray hazırlık karşılaşmasında Bosna Hersek temsilcisi FK Sarajevo ile Bosna'da kozlarını paylaştı. Sarı-kırmızılıların yedek ağırlıklı kadroyla sahne aldığı mücadele 3-3 eşitlikle sona erdi.

GROSSKREUTZ İLK KEZ OYNADI
nnMAÇA Cenk Gönen, Sabri Sarıoğlu, Emre Tosun, Semih Kaya, Yavuzhan Keleşoğlu, Tarık Çamdal, Olcan Adın, Jem Paul Karacan, Grosskreutz, Umut Bulut, Sinan Gümüş 11'iyle başlayan ve 2-0 öne geçen Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencileri, 3-2 geriye düşerken daha sonra beraberliği yakaladı. Olcan Adın'ın 13. dakikada attığı golle perdeyi açan Galatasaray'da Sinan Gümüş 24'te skoru 2-0 yaptı. 27. dakikada Haris Duljevic farkı 1'e indirdi. 43 ve 46'da Amer Bekicev sahibini öne geçirdi. Son sözü Galatasaray'ın 1995 doğumlu oyuncusu Batuhan Ergün söyledi. Sezon başında FIFA'ya evrakları geç bildirilen ve forma giyemeyen Kevin Grosskreutz, bu maçta sarı-kırmızılı takım ile sahaya çıktı. Grosskreutz, maçta 83 dakika görev yaptı.