Şampiyon Kaf-Kaf Ege'yi salladı

Basketbol ligini şampiyon tamamlayan Karşıyaka İzmir'de coşkuyla karşılandı. Sabaha kadar kutlama yapıldı. Boğaz köprüsüne dev bayrak asıldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Haziran 2015 Güncelleme 21 Haziran 2015, 00:00
Şampiyon Kaf-Kaf Ege’yi salladı

İÇİNDEKİLER

Türkiye Basketbol Ligi'nde rakibi Anadolu Efes'i final serisinde 4-1'le geçerek 28 yıl sonra şampiyon olan Pınar Karşıyaka için İzmir'de, sabahın ilk ışıklarına kadar kutlama yapıldı. İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda başlayan coşku, tüm ilçeye yayıldı.

03.30'DA COŞKU
Şampiyon takımı 03.30'da binlerce taraftar İzmir'de meşalelerle karşıladı. Yüzlerce araçlık konvoyla Karşıyaka Çarşı'ya hareket eden kafile, Alaybey'de üstü açık otobüse geçti. Karşıyakalılar, Çarşı'ya ulaştıklarında coşku doruğa ulaştı. Kaf-Kaf'a potada 3 yılda Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası ve ligde şampiyonluk kazandıran Antrenör Ufuk Sarıca ile final serinin en değerli oyuncusu seçilen guard Bobby Dixon, taraftarlarla eğlendi.

KÖPRÜYE DEV BAYRAK

İstanbul Valiliği, Türkiye Basketbol Ligi'nde şampiyon olan Pınar Karşıyaka'nın Boğaziçi Köprüsü'ne bayrak asma talebine olumlu yanıt verdi. Karşıyakalı taraftarlar daha sonra köprüye Kırmızı-Yeşilli dev bir Karşıyaka bayrağı astılar.