Otobüste cam pazarlığı

Teknik Direktör İsmail Kartal, "Vallahi cam kırılır da gözümüze girer mi diye korkuyoruz. Önde polis var ama olsa ne olur... Adam taş atıyor..." dedi. Emenike gibi cam kenarında oturup etrafı izlemeyi seven oyuncular bile artık otobüsün koridor kısmını istiyor. Herkes kafasını koruyarak oturuyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Nisan 2015 Güncelleme 30 Nisan 2015, 01:38
Otobüste cam pazarlığı

İÇİNDEKİLER

Trabzon ve Ankara'nın ardından Bursa'da da saldırıya uğrayan Fenerbahçe'de futbolcuarın psikolojisi altüst oldu. Son Bursa deplasmanında Sarı- Lacivertli oyuncuların pek çoğunun Bursa ile kupada oynanan maç öncesinde stada yaklaşırken atılan nesneler yüzünden koltukların aralarına saklandıkları belirtildi. Sarı- Lacivertli takımda Emenike gibi cam kenarında oturup etrafı izlemeyi seven bazı oyuncuların ise Rize deplasmanından bu yana cam kenarından vazgeçtikleri bildirildi. Basınla sohbet eden Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal da sitemini ifade etti. Kartal, "İstanbul'a gelen hiçbir takım taşlanmıyor. Hiçbir şey olmuyor. Bizden başkasına bunlar yapılmıyor. Otobüste vallahi kafamızı kollayarak duruyoruz. Cam kırılır da gözümüze girer mi diye korkuyoruz. Önde polis var ama olsa ne olur. Adam taş atıyor. Bırakın bizi hakemlere de saldırmışlar" dedi.

ALVES: NEDİR BU İNSANLARIN BİZİMLE ALIP VEREMEDİKLERİ

Bu arada salı günü Bursa'da yaşananlar Fenerbahçe'nin Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves'in canına tak etti! Alves, maç öncesinde yaşanan olaylar sırasında "Yeter artık! Çok sıkıldım. Nedir bu insanların bizimle alıp veremedikleri. Başkanla konuşacağım. Bu olaya bir çare bulsun" dediği ifade edildi. Alves'in bu isyanı tüm futbolculardan destek buldu. Sarı- Lacivertli futbolcuların "Artık can güvenliğimiz yok" diye isyan ettikleri de gelen haberler arasında.