Ve Beckham açıkladı buraya kadar!

İngiltere Milli Takımı'nın eski kaptanı ve PSG'nin yıldız futbolcusu David Beckham, aktif futbolculuk kariyerini noktaladığını resmen açıkladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mayıs 2013 Güncelleme 17 Mayıs 2013, 01:38
Ve Beckham açıkladı buraya kadar!

İÇİNDEKİLER

Fransa 1. Lig ekiplerinden Paris Saint Germain'in 38 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusu David Beckham, sezon sonunda aktif futbolculuk kariyerini noktalayacağını açıkladı.

MÜTHİŞ KARİYER
Ligue 1 şampiyonluğunun ardından 19 yıllık hasrete son veren PSG'nin kadrosunda yer alan Beckham, "En üst seviyede oynayabildiğim şu dönemin, kariyerimi noktalamak için doğru zaman olduğunu hissediyorum" ifadesini kullandı. 1970-1990 yılları arasında 125 kez İngiltere Milli Takım'ın kalesini koruyan Peter Shilton'dan sonra 115 kez giydiği milli takım formasıyla 2. sırada olan Beckham 3 Dünya Kupası'nda gol atmayı başaran ilk İngiliz futbolcu olmayı başarmıştı.

6 PREMIER LİG 1 DEVLER LİGİ!

M.Unıted ile 6 Premier Lig, 1 Şampiyonlar Ligi, Real Madrid ile de 1 La Liga kazanan Beckham, kariyerini Fransa Ligi şampiyonluğu ile hoktaladı.

SİR ALEX İLE YILDIZI BARIŞMADI
Beckham'ın M.United menajeri Alex Ferguson ile yaşadığı tartışmalar soyunma odasındaki kavga ile son bulmuştu. Beckham bu olayın ardından İngiliz ekibinden ayrılmaşı tercih etmişti.