Şimdi sıra son yolcuda

Belediye, Karabük ve Akhisar'dan biri bu hafta Süper Lig'e veda edecek. Karabük ve Akhisar'ın kaderi kendi ellerinde... Belediye kazanıp rakiplerini bekleyecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mayıs 2013 Güncelleme 15 Mayıs 2013, 00:00
Şimdi sıra son yolcuda

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'de gözler şimdi de ligden düşecek son takıma çevrildi. Şampiyonun, ikincinin, üçüncünün ve PTT Birinci Lig'e gidecek 2 takımın belli olduğu ligde herkes lige veda edecek son takımın hangisi olacağını merak ediyor.

EN RAHAT AKHİSAR!
Gözler ise Akhisar Belediye ve Gençlik Spor, Karabükspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a çevrilmiş durumda. Akhisar, 39 puanla 14. sırada; Karabük, 37 puanla 15. sırada ve Belediye ise 36 puanla 16. sırada yer alıyor. üç takım arasında en rahat durumda olan Akhisar... Ege temsilcisi hafta sonunda ligden düşmesi kesinleşen Orduspor ile deplasmanda yapacağı karşılaşmada rakibiyle berabere bilse kalsa önümüzdeki sezon da Spor Toto Süper Lig'de mücadele etmeyi garantilemiş oluyor.

BELEDİYE SIKINTILI...
En sıkıntılı takım ise Belediye... maçlar oynanmadan tablo geçerli sayılsa lige veda edecek olan Belediye'nin bu hafta sonu evinde ağırlayacağı Kasımpaşa'yı yenmesi yetmeyecek. Ligde kalmak için iki rakibinin kaybetmesini de bekleyecek. Karabük ise Belediye kaybederse yenilse bile adını ligde kalan takımlar arasına yazdırmanın sevincini tadacak.

NEFESLER TUTULDU MAÇLAR BEKLENİYOR
Akhisar, Karabük ve Belediye takımları adeta nefeslerini tuttu, hafta sonu oynanacak maçları bekliyor. En zor durumda olan Belediye, rakipleri kaybetmezse kazansa bile lige veda edecek.

BELEDİYE HİÇBİR ŞEYDEN ASLA KORKMAZ!
Belediye Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Daha lig bitmedi. Kimseden korkumuz yok. Çıkıp oynayacak ve ligde kalmak için elimizden ne geliyorsa sahaya yansıtacağız" ifadelerini kullandı.