First Lady'den zafer yemeği!

Galatasaraylı yönetici ve futbolcuların eşleri, Ünal Aysal'ın eşi Fani hanımın organizasyonunda şampiyonluk yemeği yedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2013 Güncelleme 10 Mayıs 2013, 00:01
First Lady’den zafer yemeği!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da 19. şampiyonluğun coşkusu sürüyor... Başkan Ünal Aysal'ın eşi Fani hanımın organize ettiği kutlama yemeğinde futbolcular ve yöneticilerin eşleri bir araya geldi. Yemekte Teknik direktör Fatih Terim'in eşi Fulya Terim, İkinci Başkan Ali Dürüst'ün eşi Arzu Dürüst, CEO Lütfi Arıboğan'ın eşi Deniz Ülke Arıboğan, yönetici Emir Sarıgül'ün eşi Fatoş Sarıgül, antrenör Hasan Şaş'ın eşi Sibel Şaş, kaptan Sabri'nin eşi Yağmur, Aydın Yılmaz'ın eşi Ekin Yılmaz, Hakan Balta'nın eşi Derya Balta, Ufuk Ceylan'ın sevgilisi Angelique Bruijn, Gökhan Zan'ın eşi Diana ve Dany'nin eşi Lisbeth Nounkeu yer aldı.

GÜZELLİKLERİYLE YİNE GÖZ KAMAŞTIRDILAR
Ulus'taki Sunset Restaurant'ta verilen yemekte adeta şıklık yarışı yaşandı. Fani Aysal, "Sıkıntılar yaşadık ama mutlu sona ulaştık. Bizlerin de bu şampiyonlukta payı olduğuna inanıyorum" dedi.

SABRİ'NİN EŞİNDEN ASLANLI MESAJ!
Yemeğin en çok dikkat çeken isimlerinden birisi olan Sabri'nin eşi Yağmur Sarıoğlu giydiği aslan resimli elbise ile güne damgasını vurdu.


SAVAŞ ÇORLU