Yine karşı karşıya geldiler

Federasyon Basın Sözcüsü Mete Düren, "F.Bahçe'nin şike yaptığını düşünmüyorum" sözüne Trabzonspor, "Düren'in nasıl bir körlük içinde olduğunu birkez daha gördük" yanıtını verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ocak 2013 Güncelleme 19 Ocak 2013, 02:20
Yine karşı karşıya geldiler

İÇİNDEKİLER

Şike sürecinde sık sık karşı karşıya gelen Türkiye Futbol Federasyonu ve Trabzonspor yine kavgaya tutuştu. Bu kez kavganın nedeni Basın Sözcüsü Mete Düren'in yaptığı açıklamalar... Bir TV programına katılan Düren, "Demirören yönetimi şike davasını hakka ve adalete uygun bir biçimde çözmüştür. Benim vicdanım çok rahat. Fenerbahçe'nin şike yapmadığını, şampiyonluğu hakederek elde ettiğini düşünüyorum" ifadesini kullandı. Mete Düren, Aziz Yıldırım'ın da süreçten temizlenerek çıktığını söyledi.

ARTIK VERECEK HİZMETİ KALMADI!
Bu şok açıklamaların ardından Trabzonspor'un yanıtı da gecikmedi. Bordo-Mavililer resmi internet sitesinden çok sert bir bildiri yayınladı. Açıklamada, "Mete Düren'in açıklamaları şikeyle ilgili yaptığı yorumlar Türk futbolunun hangi ellerce yönetildiğinin en önemli göstergesi olmuştur. Sahada oynanan futbolun da temiz olduğuna inandığını belirten Düren'in nasıl bir körlük içerisinde yöneticilik yaptığını önce Beşiktaş camiasının ardından da Türk futbolseverlerin takdirine bırakıyoruz. Artık bu federasyon yönetim kurulunun ülke futboluna verecek hiçbir hizmeti olmadığı yönündeki düşüncemizi kamuoyuyla paylaşıyoruz" denildi.

TFF'DEN SÜRPRİZ TEPKİ!
Öte yandan Düren'e TFF kanadından da sert bir tepki geldi. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı, Düren için, "Kraldan çok kralcılık yapıyor. Her şey ortadayken, mahkeme süreci daha bitmemişken UEFA daha kararını vermemişken bu çıkış niye? Sen niyet okuyucu musun!" diye konuştu.