Çağlayan'da çapraz ateş!

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Trabzon Başkanı Sadri Şener'in aynı anda yapılacak çapraz sorgusu mahkeme için önemli bir delil olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2012 Güncelleme 29 Mayıs 2012, 01:57
Çağlayan’da çapraz ateş!

İÇİNDEKİLER

Futbolda şike davasının 4. duruşması bugün Çağlayan'daki İstanbul Adliye Sarayı'nda start alacak ve cuma gününe kadar devam edecek. Cuma gününe kadar 93 sanığın çapraz sorgusunun yapılacağı bildirildi. Bu sorguda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in çapraz sorgu sırasında karşı karşıya gelecek. Yıldırım ile Şener'in çapraz sorgusunun hangi gün yapılacağı kesin değil. Bugünden cumaya kadar herhangi bir celsede bu sorgu gerçekleştirilebilir. Bu duruşmaya iddianameyi hazırlayan savcı Mehmet Berk'in de katılması bekleniyor.

YILDIRIM YİNE TUTUKLU KALDI!
Bu arada Aziz Yıldırım'ın avukatları tarafından yapılan tutuksuz yargılama talebi mahkeme heyeti tarafından reddedildi. Yıldırım 4. duruşma sürecinde tutuklu yargılanacak. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in de dün İstanbul'a geldiği bildirildi. Şener'e Çağlayan'daki Adliye Sarayı'nda Bordo-Mavili taraftarların dışardan destek vereceği de gelen haberler arasında.

YÜZYILIN BULUŞMASI!
Yıldırım ve Şener'in çapraz sorgusu davanın sürecinin direkt olarak etkilecek. Herkesin gözü bu çapraz sorguda.