Beraberliğe hayır demem

Siyah-Beyazlılar'ın Alman teknik adamı, Avrupa Ligi'nde bugünkü Porto maçı için, "Kazanmaya çıkacağız, ama beraberlik de iyi bir sonuç" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2010 Güncelleme 21 Ekim 2010, 02:49
Beraberliğe hayır demem

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, Teknik Direktörü Bernd Schuster, takımının bugün Avrupa Ligi'nde Porto ile kendi sahasında yapacağı maç öncesi samimi açıklamalarda bulundu. Porto ile liderlik maçına çıkacaklarını belirten Alman hoca, "Kuşkusuz sahaya kazanmak için çıkacağız. Bunu söylemek istemezdim, ancak bu kadar sıkıntı içindeyken beraberlik de iyi sonuç olacak" dedi.

SİSTEMİM DEĞİŞMEZ
Sakatlıklardan dolayı sıkıntı yaşadıklarını belirten deneyimli çalıştırıcı, "Sistem olarak çok fazla değişiklik yapmayacağız. Kadromuzda pek değişiklik düşünüyorum. Alt takımdan Ali Küçük'ü de kadroya alacağız. Her şey üst üste geldi, ama kadrodaki sıkıntı konusunda çözüm bulacağız" dedi.

ÜZÜLMEZ: AMAÇ BELLİ
Siyah-Beyazlı takımın kaptanı İbrahim Üzülmez ise, Porto maçında amaçlarının belli olduğunu belirterek, "Tabii ki sahaya kazanmak için çıkacağız. Taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağını biliyoruz. Onların da desteğiyle bu maçı kazanarak grup liderliğini almak istiyoruz" diye konuştu.