İşte özlenen tablo

Takımda taşlar yerine oturdu. Gol olup yağıyorlar... Yıldırım maçları rahat seyrediyor, Aykut hocanın arkasında durmanın meyvelerini topluyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ekim 2010 Güncelleme 20 Ekim 2010, 11:35
İşte özlenen tablo

İÇİNDEKİLER

Hafta sonunda ezeli rakibi G.Saray'ı konuk edecek olan F.Bahçe üst üste gelen galibiyetler ve iyi futbol tüm camiaya özgüven getirdi. Galatasaray, hem takım hem de yönetim olarak çok zor günler geçirirken, Kadıköy'deki tarihi üstünlüğe yeni bir halka eklemek isteyen Sarı-Lacivertli kulüp tamamen derbi maça konsantre olmuş durumda.

EKTİĞİNİ BİÇİYOR!
İyi futbolunu artık gollerle süsleyen, farklı galibiyetler alan Fenerbahçe, derbi maç öncesinde kesin favori konumda. En zor dönemlerde teknik direktör Aykut Kocaman'ın arkasında duran Sarı-Lacivertli yönetim kuşkusuz en mutlu kesim. Başkan Aziz Yıldırım'ın geçtiğimiz sezonki gergin hallerinden eser kalmadı ve maçları büyük bir rahatlık ve özgüvenle seyrediyor.

FUTBOLCULAR ARTIK ÇOK RAHAT
Kocaman ile uyum sorununu atlatan Fenerli futbolcular artık hocalarının dilinden anlar oldular. Özelilkle Niang başta olmak üzere Dia, Stoch ve Yobo'nun takıma uyum sağlaması Sarı-Lacivertli ekibi rakiplerinin korkulu rüyası yaptı.

TARAFTARLAR SABIRSIZLANIYOR
Fenerbahçeli taraftarlar da Galatasaray derbisini bambaşka bir gözle bekliyor. 10 yıldır Galatasaray'ı Kadıköy'de yenen Fenerbahçe hiçbir zaman bu kadar net bir şekilde derbinin favorisi