Gyan olmazsa Remy

Eğer Fransız kulübü Nice'de forma giyen Remy'yi alamazsa Gyan işi yatacak. Ancak bu durumda Sarı-Lacivertli yönetimin hem sağ açık hem de forvet oynayabilen Remy'ye yöneleceği açıklandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Temmuz 2010 Güncelleme 16 Temmuz 2010, 00:24
Gyan olmazsa Remy

İÇİNDEKİLER

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen, ancak Stoch, İlhan ve Caner'i transfer ettikten sonra sessizliğe bürünen Fenerbahçe, forvet mevkine yapacağı takviye için geri sayıma başladı. Fenerbahçe'nin haftalardır sabırla peşinde olduğu Ganalı forvet Asamoah Gyan'ın geleceği, kulübü Rennes'in Nice'de oynayan Remy'yi transfer edip etmemesine bağlı görünüyor. Rennes, Remy'yi transfer ettiği an Asamoah Gyan Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelecek. Bu transfer gerçekleşmezse Gyan'ın Fenerbahçe'ye gelmesi oldukça zor bir ihtimal olacak.

BİR İHTİMAL DAHA VAR
Ancak bu durumda Sarı-Lacivartli kulüp için bir ihtimal daha belirdi. Fenerbahçe'nin Gyan işi olmazsa Rennes'in alamadığı ve fiyatı daha ucuz olan Remy'yi transfer etmeyi planladığı da gelen haberler arasında. Gyan'ın banservisi 13 milyon Euro. Remy'nin ise 8-10 milyon arasında olduğu belirtiliyor.
Remy hem forvette hem de sağ açık mevkinde forma giyebiliyor.

DIA İÇİN 7 MİLYON

Bu arada Sarı-Lacivertli kulüp daha önce teklif götürdüğü Nancy'li Dia'dan da vazgeçmedi. Senegalli sağ açık için için daha önce 6 milyon Euro teklif eden yönetim bu rakamı 7 milyona yükseltmiş durumda.

FENER FARK ATTI
Bu arada Fenerbahçe'nin bonservis değeri olarak Türkiye'deki rakıplerine fark attığı da ortaya çıktı. Transfermarkt isimli internet sitesi F.Bahçe'nin 126.7 milyon Euro ile Türkiye'de listenin başına koydu. F.bahçe'yi 100.1 milyon Euro ile G.Saray, 98.2 ile Beşiktaş takip etti. Dia ve Gyan transferleri gerçekleşirse bu fark daha da artacak.