Kin 'Demet'i!

Demet Akalın, boşanır boşanmaz; Demet Şener, ezeli düşmanıyla ilgili ‘Günahını alanlar dökülüyor’ yorumunu beğendi. Akalın da ona sosyal medyadan ‘Yuva yıkan kadın’ taşını attı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2018 Güncelleme 13 Eylül 2018, 02:02
Kin ’Demet’i!

İÇİNDEKİLER

Yıllar geçse de Demet Akalın ile Demet Şener'in arasındaki savaşın biteceği yok! Akalın, Okan Kurt'un piyasaya yüklü miktardaki borcundan dolayı işadamıyla 6,5 yıllık evliliğini önceki gün bitirdi. Boşanma; kimilerini üzerken kimilerini de sevindirdi. Bu isimler arasında İbrahim Kutluay'la 11 yıllık evliliğini bitiren Şener vardı. Şener, geçtiğimiz aylarda "Ona teşekkür borçluyum. Ben de yıllar sonra çoluklu çocuklu, dul ve işsiz kalabilirdim" diye kendisine taş atan Akalın'ın boşanmasıyla karşı atağa geçti.

'KOCA PARASI YEDİ' İMASI YAPTI
Yıllar önce Kutluay'la ünlü popçuyu ayırdığı için 'yuva yıkmakla' itham edilen Şener, önceki gün bir takipçisinin "Sen doğru dur; Allah eğrinin cezasını verir. Senin günahını alanlar bir bir dökülüyor" yorumunu beğendi. Akalın ise bir takipçisinin "Demet Şener, bu durumdan nemalanma; sevinme. Demet Akalın, koca parası yemiyor. Kimsenin yuvasını yıkmadı. Akalın, küllerinden yeniden doğar. O; güçlü bir kadın, senin gibi kendini rezil etmez" yorumuna 'beğeni' yaptı...

GÜNDEMİNDE KAVGA VAR
Şener'in sosyal medya taşlarıyla küplere binen Demet Akalın, takipçisinin Şener için 'yuva yıkan kadın' imasında bulunduğu yorumu beğendi. Eşinden yeni boşanan ünlü popçunun gündeminde yıllar önceki mevzunun olması ise şaşırttı.



İLAHİ ADALET GÖNDERMESİ
Akalın'ın boşanmasının ardından sosyal medyadaki popçunun aleyhine yapılan yorumları beğenen Şener, şu yoruma da karşılıksız kalmadı:

"İstediğini söyleyen, istemediğini işitir ve yaşar." Demet Şener, takipçisinin bu yorumuna "Çok doğru" karşılığını verdi.



UMRUNDA DEĞİL!
İbrahim Kutluay yüzünden düşman kesilen iki adaş, sosyal medyada kapışırken Kutluay; uğruna Şener'le evliliğini bitirdiği iddia edilen sosyetik Edwina Sponza ile aşkına tam gaz devam ediyor...

İbo, geçtiğimiz aylarda boşandığı Demet Şener'in 10 milyonluk tazminat inadını sürdürmesiyle sıkıntılı günler geçirse de ünlü popçu ile eski eşinin sosyal medyadaki kapışmasını uzaktan izlemekle yetiniyor...

HİRA'NIN SÖZLERİ NOKTAYI KOYDU
Demet Akalın, Okan Kurt'un şirketine ait 150 milyon liralık borcunu dert etmese de eşini "Kızımız, bu durumdan etkilenirse o gün bu evlilik biter!'' diye uyardı. Minik Hira'nın geçtiğimiz gün eve gelen haciz üzerine ağlayarak, "Anne köpeğimi alacaklar mı?" demesi, ünlü popçunun sabrını taşırdı ve evlilik bitti.