Haciz şoku!

Eşi Okan Kurt’un piyasaya 150 milyon lira borcu olduğu konuşulan Demet Akalın, dün haciz şoku yaşadı. Kurt’tan 36 milyon lira alacaklı şirket, çiftin villasındaki eşyaları kamyonla götürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Eylül 2018 Güncelleme 11 Eylül 2018, 00:00
Haciz şoku!

İÇİNDEKİLER

Borç batağındaki eşi Okan Kurt'un yüzünden zor günler geçiren Demet Akalın'a şok. Ortağı olduğu Martaş Lojistik'in bankalara ve piyasaya 150 milyon liraya yakın borcu olan Kurt hakkında, Turkuaz Petrol AŞ. haciz kararı aldırmıştı. 36 milyon liralık alacağını tahsil edemeyen şirketin avukatları, dün haciz memurlarıyla popçunun Beykoz'daki 5 milyon dolarlık villasına gitti.



OLAYLA İLGİLİ YORUM YOK
Alacaklı şirketin avukatı, "Çok sayıda TIR ve Hadımköy'deki gayrimenkulün, Okan Kurt'un yakınlarının üzerine kaydedildiğini tespit ettik. Mahkeme kararıyla bu varlıkların üzerine haciz konuldu" diyerek borçluların mal kaçırdığı iddiasında bulundu. Akalın'ın evindeki eşyalar, haciz memurlarının gözetiminde tek tek kamyona yüklenirken çift, anaokuluna başlayan kızları Hira ile Acarkent'teki bir okuldaydı. Olayla ilgili konuşmak istemeyen popçu, hacze itiraz etti ancak sonuç alamadı.



EŞYALARINA EL KOYULDU

Ünlü popçunun Acarkent'teki 32 milyon liralık villasındaki televizyon, bilgisayar, klima ve tabloların olduğu eşyalar, dün sabah kamyona yüklenerek götürüldü. Daha önce eşiyle mal varlıklarının ayrı olduğunu söyleyen Akalın'ın haciz işleminden sonra nasıl bir açıklama yapacağı ise merak ediliyor. Bu arada Kurt'un tefecilik yaptığı da iddia ediliyor.