Sessiz s'eda'sız kaçamak

Sosyetik Eda Taşpınar, geçtiğimiz gün sessiz sedasız Meksika’ya gitti. Paylaşımlarında yalnız havası yaratan ikoncanın burada firari olan akrabaları Adnan-İndhira Taşpınar ve kaçak işadamı Can Ateş’le buluştuğu iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Şubat 2018 Güncelleme 22 Şubat 2018, 01:40
Sessiz s’eda’sız kaçamak

İÇİNDEKİLER

Yılın büyük kısmını yurt dışında geçiren Eda Taşpınar'ın yeni rotası Meksika oldu. İki haftadır ABD'de tatil yapan ikoncan, önceki gün Miami'den Meksika'nın gözde adası Holbox'a geçti. Deniz keyfi yapan ikoncan, fotoğraflarını instagram'da paylaşmayı ihmal etmedi. Taşpınar'ın Meksika'da olması dedikoduları da beraberinde getirdi. Sosyetik ikoncanın 3 yıldır kaçak olan amcası Adnan Taşpınar ve eşi İndhira Taşpınar'la Meksika'da buluştuğu iddia edildi. İkoncanın amcası ve yengesinin yanı sıra firari işadamı Can Ateş'le de bir araya geldiği öne sürüldü.


Adnan ve İndhira Taşpınar, Çeşme'deki mekanlarını apar topar kapatıp kaçmıştı. Can Ateş'in de arkasında 40 milyon lira borç bıraktığı konuşulmuştu.

MEKSİKA'DA BULUŞTULAR
2015'te piyasaya borç takıp sırra kadem basan Adnan-İndhira Taşpınar ile dolandırıcılık suçundan aranan Can Ateş'in yıllardır Meksika'da yaşadığı konuşuluyor. Öyle ki Ateş, Şubat 2015'te Meksika'da bir Türk tatilci tarafından fotoğraflanmıştı. Ateş'ten birkaç hafta sonra da en yakın dostlarından Adnan Taşpınar da eşi İndhira ile Şubat'ta yurt dışına kaçmıştı. Sosyetik kaçaklar, dedikodulara göre şu sıralar Eda Taşpınar'la Meksika'da hasret gideriyor.