Lidya kaçışı!

Kendisinden 31 yaş küçük Lidya Özdemiroğlu aşkı ile gündem olan Levent Yüksel, Taksim’de konser verdi. Sorulardan kaçmak isteyen şarkıcı için etten duvar örüldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Aralık 2017 Güncelleme 11 Aralık 2017, 02:20
Lidya kaçışı!

İÇİNDEKİLER

Merhum sanatçı Atilla Özdemiroğlu'nun kızı Lidya ile yaşadığı aşkla manşetleri süsleyen Levent Yüksel'den gazetecilere korumalı önlem… Kendisinden 31 yaş küçük sevgilisiyle fotoğrafları ortaya çıktıktan sonra gözlerin üzerine çevrildiği Yüksel, önceki akşam Taksim Jolly Joker'de konser verdi.


Yüksel'in 22 yıl önce sevgilisi Lidya Özdemiroğlu'nun doğumuna da gittiği ortaya çıkmıştı.

PLAN İŞE YARAMADI
Saat gece 02.00'da sahneden inen ünlü sanatçı, kapıda basın mensuplarının beklediğini öğrenince korumalarına talimat verdi. Çıkışta bekleyen 8 koruma 53 yaşındaki sanatçı ile gazeteciler arasında adeta etten duvar ördü.




SORULARI DUYMADI
Ancak Yüksel'in görüntü alınmaması için talimat verdiği güvenlik elemanları başarılı olamadı. Ünlü sanatçı, görüntülenmekten kurtulamadı. Koruma ordusu eşliğinde kendisini bekleyen taksiye binen Levent Yüksel, genç sevgilisi ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı. Şimdiye kadar özel hayatından çok mesleğindeki başarısıyla gündeme gelen şarkıcının olaylı gecesi şaşkınlık yarattı.


Objektiflerden kurtulamayan Levent Yüksel, konser sonrası koşar adımlarla mekan kapısında bekleyen taksiye bindi.

Doğan SAVAŞ