Cadı kazanı!

Özenti ünlüler önceki gece bu kez Bebek’teki Lucca’da buluştu. Hristiyanlar’a özgü Cadılar Bayramı için hem saatlerini hem de paralarını harcayan isimler, partide aşk kaçamaklarına da imza attı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Kasım 2017 Güncelleme 02 Kasım 2017, 09:55
Cadı kazanı!

İÇİNDEKİLER

Sanat ve sosyetenin ünlü isimleri yurt dışında kutlanan Halloween (Cadılar Bayramı) için kılıktan kılığa girdi. Hristiyanlar'ın kutladığı bayram için saatler öncesinden yüzlerine korkunç makyajlar yapıp üzerlerine ilginç kostümler geçiren özenti ünlüler, önceki akşam Bebek Lucca'daki partiye koştu.


Birbirinden ilginç anlara sahne olan gecede aşklarını gözlerden uzak yaşayan isimler de objektiflere yakalandı. Hacı Sabancı, 2 aydır aşk yaşadığı Nazlı Kayı ile partideki yerini aldı.


SABANCI KARDEŞLER AŞKA GELDİ!
Hakan Sabancı'yla aşk yaşayan Eliz Sakuçoğlu da partiden işadamının teknesiyle ayrılırken Sabancı ise VIP aracıyla evinin yolunu tuttu.

Gecede Deniz Akkaya, aşkı Gökmen Şeynova'yla, Emre Karabacak'la geçtiğimiz yaz boşanan Irmak Ünal da Batman kostümü giymiş gizemli bir erkekle eğlendi.


Hayatını ABD'de sürdüren Süreyya Yalçın da eşi Ozan Baran'la Cadılar Bayramı'nı kutladı.

KLASİK SÜREYYA
Daha önce tırnaklarını pırlantalarla süsleyen Süreyya Yalçın, Swarovski taşları partide de yüzünde kullandı.



VAMPİR BUSE'Sİ
Genç oyuncu Buse Narcı da tuhaflığa uydu. Narcı, vampir kılığına girip Cadılar Bayramı kutlamalarına dahil oldu. Narcı, bu haliyle sosyal medyadan bol bol fotoğraf paylaştı.



DEV AYIP
Galatasaray ve Anadolu Efes gibi basketbol kulüplerini çalıştıran antrenör Oktay Mahmuti, kıyafetinin konsepte uymadığı gerekçesiyle içeri alınmadı.



AŞK TEKNESİ
Mekanda aşkı Hakan Sabancı ile doyasıya eğlenen Eliz Sakuçoğlu, parti sonunda işadamının teknesine binerken objektiflere yansıdı.


Önceki sabah türbe ziyaretinde bulunan Demet Akalın, aynı gece ise Cadılar Bayramı'nı kutladı!


Irmak Ünal, Angelina Jolie'nin canlandırdığı kötü peri Malefiz kılığına girdi.



DOĞAN SAVAŞ