Bravo sizlere

Sanat camiasında birçok ünlü, Şehitler Tepesi ve karakollara giderek ‘Polisimin Yanındayım’ mesajı vermeye devam ediyor. Ünlü komedyen Ata Demirer de yarın gerçekleştireceği gösterinin tüm gelirini şehit ailelerine bağışlayacağını açıkladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Aralık 2016 Güncelleme 14 Aralık 2016, 00:00
Bravo sizlere

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta yapılan hain saldırıya lanet okuyan sanat dünyasının ünlü isimleri tek yürek oldu. Patlamanın ilk gününden itibaren karakollara koşan ünlüler, sosyal medyada başlatılan 'Polisimin Yanındayım' kampanyasına destek verdi. Emniyet müdürlükleri ve karakollardaki polislerle omuz omuza poz veren ünlülerimiz, vatanımızı bölmek isteyenlere karşı en ağır cevabı verdi. Alçak saldırı sonrası konser ve etkinlikler bir bir iptal edilirken Ata Demirer, alkışlanacak bir karar aldı.

ALKIŞLAR ATA'YA
Ünlü şovmen, yarın akşam BKM İstanbul'da düzenleyeceği tek kişilik gösterisi 'Ata Demirer Gazinosu'nu iptal etmediğini duyurdu. Gösterinin tüm gelirinin şehit ailelerine bağışlanacağını ifade eden Demirer, duyuruyu şu mesajla yaptı: "Hepimizi kahreden terör olayını tüm kalbimle lanetliyorum. Hep birlikte bu karanlık yoldan büyük bir dayanışma ve birlikle aydınlık günlere ulaşacağımıza da inancım tam! Milletimizin başı sağolsun. 15 Aralık'taki gösterimizi iptal etmek yerine oynamayı ve gelirini şehit ailelerimize bağışlamayı uygun gördük." Hain saldırı haberini alınca atv'deki programını iptal eden ünlü sunucu Esra Erol da önceki gün patlamanın olduğu yere gitti. 'Şehitler Tepesi'ni ziyaret eden Erol, bölgedeki görevli polis memurlarına başsağlığı diledi.


Esra Erol, Şehitler Tepesi'ndeki polislere moral verdi.



ŞEHİTLER TEPESİ'NDE
Yakışıklı oyuncu Yusuf Çim de 'Polisimin Yanındayım' çağrısına kulak verdi. Şehitler Tepesi'nde çevik kuvvetle poz veren Çim "Onlarla fotoğraf çektirdiğim için inanılmaz mutlu oldum. Şimdi yan yana olma ve kucaklaşma vakti…" dedi.



KAYA GİBİ BEKLEDİ
İstanbul'u kana bulayan alçak saldırıya tepki gösteren ünlü isimlerden biri de Emre Kaya'ydı. Genç şarkıcı, Türk bayrağıyla saldırının gerçekleştiği Vodafone Arena Stadyumu'nun önünde "Dünyanın en güzel şehrini mübarek günde kana buladınız. Türkiye'yi bölemeyeceksiniz" yazılı bir pankartla şehitlere saygı duruşunda bulundu.



GALADA TERÖRE LANET
Önceki akşam yapılan 'Oldu mu Şimdi!' filminin galasında gündem alçak saldırıydı. Filmin oyuncuları Yavuz Seçkin, Esra Sönmezer Orhan Aydın, Seda Güven, Emre Mutlu, Haldun Boysan, Oğuzhan Yıldız ve Yakup Yavru, "Terörü lanetliyoruz! Şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı dileriz" yazılı pankart açtı.



BİRLİK MESAJI
Fanatik Beşiktaş taraftarı olarak bilinen oyuncu Zafer Algöz, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Hain saldırıyı kınayan Algöz, "Terör dünyanın hiçbir yerinde hiçbir topluma fayda getirmedi. Bizi bölemezler. Allah tekrarından korusun" diyerek hayranlarına birlik mesajı verdi.