Sosyete sınır tanımıyor

Cemiyet dünyasında şok! İddiaya göre grup halinde Fransa'ya giden 50'li yaşlardaki sosyetik kadınlar, burada jigololarla birlikte oldu. Ünlü kadınlar, gecenin detaylarını da birbirlerine anlatınca skandal patladı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ocak 2016 Güncelleme 06 Ocak 2016, 02:18
Sosyete sınır tanımıyor

İÇİNDEKİLER

Skandallarla dolu sosyete dünyası, şimdi bu dedikoduyla çalkalanıyor. Eş değiştirme partilerinden 'siyahi bebek' skandalına kadar birçok şaşırtıcı olaya tanıklık eden sosyetikler, yine şoke etti. Dedikoduların bu seferki kahramanları, 50 yaş üstü ve dul birçok sosyetik kadındı.

AJANSTAN ALDILAR
Geçtiğimiz aylarda efsane reklamcı Nail Keçili, 'alışveriş bahanesiyle İtalya Milano'ya giden bazı zengin kadınların, eşlerini genç erkeklerle aldattığını' söyleyerek gündem yarattı. Bu seferki benzer skandalın adresi ise Fransa oldu. Dedikodulara göre; sık sık Monaco ve St. Tropez'e giden bir grup sosyetik, burada 'jigolo hizmeti' sunan bir ajansla irtibata geçti. Yaşları 50 civarında olan bu sosyetikler, burada tanıştıkları genç erkeklerle beraberlik yaşadı. Hatta bu kadınlar, genç erkeklerle yaşadıklarını da birbirlerine tüm detaylarıyla anlatınca skandal kulaktan kulağa yayıldı. Bu arada 50'li yaşlardaki sosyetik kadınlarla ilgili yayılan bu dedikodu, geçtiğimiz yıllarda da yine gündeme gelmişti.

BİN İLE 5 BİN DOLAR!
O dönem üniversite öğrencisi olan gençlerin yanı sıra jigolo olduğunu itiraf eden Gürcan Şen de "Magazin ve sosyete dünyasından birçok kadınla para karşılığı birlikte oldum" sözleriyle olay yaratmıştı. Yine o dönem Sabah gazetesine röportaj veren jigolo Emirhan da şöyle demişti: "Sosyeteden çok tanınmış orta yaşlı bir bayan müşterim, çılgın bir partinin ardından kendisine ağda yapmamı istemişti." Bu arada yine iddialara göre; sosyetik kadınlarla birlikte olan jigololar, davetlere katılmak veya tatile gitmek için günlük bin ile 5 bin dolar arasında para alıyor.