Şaka mısın!

Sevgilisiyle fotoğrafını Instagram'da paylaşan Nurgül Yeşilçay'dan magazin muhabirlerine alaycı sözler: 'Keşke sorularını sorsalar da cevaplasak. Huhaha şaka tabii ki!'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ocak 2015 Güncelleme 11 Ocak 2015, 02:17
Şaka mısın!

İÇİNDEKİLER

Yıllardır rol aldığı hiçbir projesi tutmayan Nurgül Yeşilçay, son dizisi reyting alınca havalara girdi. İmza attığı her işin magazin basını tarafından haber yapıldığını unutan oyuncu, magazin muhabirleri için alaycı cümleler kurdu. Son dönemde oyunculuğundan çok özel hayatıyla gündeme gelen Nurgül Yeşilçay, önceki gece de Ankaralı sevgilisiyle çektirdiği fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

NURGÜL HAVALANDI!

Oyuncu, bu karenin altına da "Olduğu kadar olmadığı magazin. Kim neye inanmak isterse o. Tatlımla birlikte tatlı bir hayat" diye yazdı. Hayatıyla ilgili tüm özel anlarını da sosyal medyadaki takipçilerine ilan eden Yeşilçay, twitter'da yazdıklarıyla ise magazin muhabirleriyle kendince alay etti! Nurgül Yeşilçay, "Magazine! Seviyorum da çocukları canlarım. Keşke sorularını sorsalar da cevaplasak. Huhaha şaka tabii ki!" Muhabirlerden ise oyuncuya "Mutfak kapılarından kaçılmasa sorulacak soru çoktu" diye gönderme gecikmedi. Nurgül Yeşilçay'ın sosyal medyadaki paylaşımları ise yine alkolü fazla kaçırmasına yoruldu!

SOSYAL MEDYA İLANI!

Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz ay Nişantaşı'nda görüntülendiği Ankaralı doktor için önce "Arkadaşım" dedi; birkaç gün sonra ise sözde arkadaşıyla dudak dudağa yakalandı. Oyuncu, dün yine doktorla bu kareyi paylaşarak "Kim neye inanmak istiyorsa inansın" yorumu yaptı.