Lüküs hayat

Suzan Sabancı Dinçer'in çocukları Haluk ve Ceylan, ultra lüks tatile çıktı. Küçük Sabancılar haftalığı 315 bin euro olan MEAMINA isimli yatla İtalya ve Fransa koylarında gününü gün

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ağustos 2014 Güncelleme 16 Ağustos 2014, 01:51
Lüküs hayat

İÇİNDEKİLER

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer ve işadamı eşi Haluk Dinçer, eğitimlerine başarıyla devam eden çocuklarına büyük bir ödül verdi. 18 yaşındaki Haluk ile 16 yaşındaki Ceyda, şu sıralar dünyanın en lüks yatlarından biri olan 60 metre uzunluğundaki özel yapım olan MEAMINA isimli yatla günlerini gün ediyor.

İTALYA'DAN FRANSA'YA
Yaz aylarında haftalık kirası 315 bin euro (yaklaşık 945 bin TL) olan bu ultralüks yatla tatile çıkan küçük Sabancılar önce İtalya'nın yolunu tuttu. Akdeniz'in bütün cennet köşelerini gezen Haluk ile Ceyda Sabancı daha sonra Fransa kıyılarında demir attı. Gittikleri yerlerde en lüks restoranlara gidip gönüllerince eğlenen kardeşler bu mutlu anlarını da instagram'da paylaşıyor.

YÜZEN SARAY
Stefano Natucci'nin tasarımıyla 2009 yılında yapılan yat; 60 metre uzunluğunda. 6 kamarası olan yatta 15 mürettebat çalışıyor. Üst güvertesinde havuz bulunan yatta; jet-ski, su kayağı, 2 zodyak bot ve sörf gibi her türlü su sporu aleti var. Playstation ve karaoke'nin de olduğu bu dillere destan yat; yaz aylarında haftalık 315 bin euro; kışın ise 315 bin dolardan kiralanıyor.
Haluk Dinçer ve Ceyda yatın üst güvertesindeki havuzda böyle poz verdi.

ÖZGE GÜRCAN