Deniz Seki'yi çıldırtan iddialar...

Deniz Seki hapishaneden çıktıktan sonra en çok bu dedikodular yüzünden bunalıyor...

Giriş Tarihi 15 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 15 Ekim 2009, 18:03

İÇİNDEKİLER

Deniz Seki hapishaneden çıktıktan sonra en çok bu dedikodular yüzünden bunalıyor. Seki, basın danışmanı aracılığıyla açıklama yaptı Deniz Seki, Hüsnü Şenlendirici ile yeniden barıştığı iddialarını basın danışmanı aracılığıyla cevap verdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

HÜSNÜ'YE MESAJ ATTI DEDİKODUSU
Milliyet'te yer alan habere göre, 218 gün kaldığı cezaevinden 20 gün önce çıkan popçu Deniz Seki'nin bazı internet sitelerinde eski sevgilisi Hüsnü Şenlendirici'ye "Annemin yanındayım kurtulur kurtulmaz yanına geleceğim" diye mesaj attığı, Şenlendirici'nin de mesajları arkadaşlarına gösterip 'Ne yapacağım ben, bu kadından kurtulamıyorum' dediği iddia edildi.

SEKİ YALANLADI
Bunun üzerine Sapanca'dan Kuruçeşme'deki evine geri dönen Seki basın danışmanı aracılığıyla dedikoduyu yalanladı. Seki, Hüsnü Şenlendirici ile yeniden görüştüğü iddialarına sinirlenip 'Annem ve iki kardeşimle Kuruçeşme'deki evimdeyiz kimseyle görüşmedim ve de mesaj çekmedim. Üstelik annemden kurtulayım gibi iğrenç bir cümleyi kullanmam" diyen Seki, evden dışarıya bile çıkmadığını belirtti.

EVDE TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİYOR
Henüz sokağa çıkmaya hazır olmayan Deniz Seki ilk konserini Kurban Bayramı'nda vermeyi düşünüyor. Sanatçıya özellikle KKTC'deki casinolardan talep geliyor. Seki, gelen teklifleri değerlendirmeye alıyor. Henüz ofis kullanmayan popçu, menajerini ve basın danışmanını da evinde ağırlıyor.