Başkan Erdoğan 1 yılda sayısız eser ve hizmete imza atarken, 6'lı masa bir adım ileri gidemedi! İşte 1 yılda yapılanların listesi...

Erdoğan, sadece son 1 yılda köprüler, hastaneler, havalimanları, tüneller, metrolar yaptırdı. Ev kampanyası başlattı. EYT’yi açıkladı. Asgari ücreti yüzde 100 artırdı. Togg’u yola çıkardı. Altılı masa da bundan 1 yıl önce buluşmaya başladı. 10 kez randevulaştı. 62 saat 50 dakika toplantı yaptı. ama hala bir aday çıkaramadı. vatandaşa ne fayda sağlayacağını anlatamadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2023 Güncelleme 25 Ocak 2023, 08:30
Başkan Erdoğan 1 yılda sayısız eser ve hizmete imza atarken, 6’lı masa bir adım ileri gidemedi! İşte 1 yılda yapılanların listesi...

İÇİNDEKİLER

Erdoğan, "Durmak yok yola devam" dedi. 85 milyonu sevindiren projeler gerçekleştirdi. Yetinmedi! Tahıl koridoru açıp milyarları mutlu etti! Yaptıklarını- yapacaklarını sıralamaya bizim yerimiz yetmedi!



İŞTE ERDOĞAN'IN YAPTIKLARI


Yusufeli Barajı


Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu


Tavşantepe-Sabiha Gökçen Metrosu


Troya-Asos Tünelleri


Etlik Şehir Hastanesi


Rize-Artvin Havalimanı


Yerli ve milli otomobil TOGG
Yeni Evim Kampanyası


Asgari Ücret Zammı (8 bin 506 TL)
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)
Borç yapılandırma
Dünyadaki tahıl krizini bitiren Tahıl Koridoru Anlaşması



Altılı Masa ise bir adım ileri gidemedi! Sürekli toplanıp pirzola-baklava yedi. Ne adayını belirledi. Ne de vatandaşa hitap etti! Anlatmaktan dilimizde tüy de bitti! Bundan sonra seçim sizin!
ALTILI MASANIN YAPTIKLARI
Aday çıkaramamak...
Yol haritası bulamamak...
İç işlerine karışmak...
Fena çarpmak...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN