CHP'li İBB Başkan'ı Ekrem İmamoğlu yine tatil rotasını çizdi! Bir sonraki adresi Londen Eye olacak

Her doğal afette İstanbul’u kaderine terk eden Başkan İmamoğlu, olası büyük bir felakette muhtemelen yine Megakent’i kaderine terk edecek. Bu seferki adresi, Londen Eye olacak!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ocak 2022 Güncelleme 28 Ocak 2022, 07:01
CHP’li İBB Başkan’ı Ekrem İmamoğlu yine tatil rotasını çizdi! Bir sonraki adresi Londen Eye olacak

İÇİNDEKİLER

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, her fırsatta "16 milyon için çalışıyoruz" diyerek hizmet yaptığını iddia etti. Ancak her doğal afette, İstanbul'u kaderine terk etti. 17 Ağustos 2019'daki büyük sel baskınında Bodrum'a tatile gitti. 24 Ocak 2020'deki Elazığ depreminde bölgeye gidip depremzedelerle bir araya geldi. Ancak kısa süre sonra Palandöken'e kayak tatiline geçti. Son olarak İstanbul kara kışa teslim olduğunda ise İngiliz Büyükelçi ile balıkçıda olduğu belirlendi. Tepkiler üzerine "25 gün önce rezervasyon yaptırdık, bir saatlik yemek molasıydı" dedi. TAKVİM okuyucuları, İmamoğlu'nun olası başka bir afette nerede olabileceğini değerlendirdi: İngiliz Büyükelçi Dominic Chilcott'a iadei ziyaret için İngiltere London Eye'de olacaktır. Başkan İmamoğlu'nu burada bulabilirsiniz. Şimdiden rezervasyonu yaptırmıştır bile!..



GÖKYÜZÜNDEN BÜYÜKSEYİR
İmamoğlu'nu arayanlar, Thames Nehri'nin pek çok noktasından görülebilen 120 metre çapında dev bir dönme dolap olan London Eye'de bulabilir. Devasa cam kabinlerinden birini şimdiden kiralamıştır! İstanbul'daki afeti, havadan izleyecektir.



Elazığ'da deprem



Palandöken'de kayak



İstanbul'da sel



Bodrum'da tatil

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN